Hvordan man kan ændre kæden på en Husqvarna Rancher 55

August 22

Hvordan man kan ændre kæden på en Husqvarna Rancher 55

I Husqvarna Rancher 55 motorsav er en ældre model af den nyere Rancher 455. De er grundlæggende den samme sav, og bortset fra lidt flere slagvolumen i de nyere 455, baren og kæde forsamling er identiske. De begge tager den nøjagtige samme kæde og selv skære banen er nøjagtig den samme. Selvom Rancher 55 er en ældre model, kan kæder findes i enhver hardware butik eller lille motor reparation butikker. Hvis en kæde er lavet til en Rancher 455, passer den også en Rancher 55.

Instruktioner

•Sæt motorsav på en shop bænk. Skubbe kædebremsen frem for at lås kæden på plads.

•Løsn sidemonterede bar nødder, som fastgør koblingen dække på motorsaven. Bruge en motorsav spanner wrench, inkluderet med hver Husqvarna motorsav, eller bruge en skralde med en passende montering socket.

•Træk off koblingen dække engang bar nødder er blevet fjernet. Dette vil give adgang til drivhjul og motorsav bar.

•Grasp forsiden af bar og push kæde bar tilbage over baren bolte. Dette vil løsne den kæde, som er allerede monteret. Når løsnede, tag den gamle kæde.

•Loop en ny kædesav kæde op og over drivhjul. Sørg for skarpe tænder kanter, på toppen af kæden, der vender væk fra kædesav motor. Guide drivleddene motorsav på bunden af kæden, ind i rillen på linjen. Passe disse links på plads hele vejen rundt hele bar, siddepladser dem alle inden for groove af baren.

•Sæt kobling cover tilbage over de tilsluttende bolte. Skrue kobling cover nødder tilbage på og hånd spænd dem på plads. Sikre pin fra forsiden flugter med hullet i baren når du udskifter coveret.

•Sæt enten en regelmæssig flad skruetrækker eller skruetrækker ende af en skruenøgle skruenøgle til kæde-stramme skruen mekanisme. Kæden strammes skruen er placeret på den nederste højre side af kobling cover nødder. Justere spændingen i kæden på baren ved at dreje skruen i en uret. Dette vil stramme kæden på baren. Drej skruen, indtil kæde på bunden af baren ikke længere afskalninger. Når korrekt spændt, kæden vil ikke synke, men vil bevæge sig frit rundt i baren når spinning det i hånden.

•Stram ned kobling cover nødder når du er færdig med at stramme kæden. Brug enten en skruenøgle skruenøgle eller skralde og socket. Spænd møtrikkerne fast.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com