Hvordan opbygger jeg en beton og klippevæg?

September 27

Hvordan opbygger jeg en beton og klippevæg?

En velbygget rock og mørtel væg vil vare mere end en menneskealder og forbedre den værdi og skønhed i dit hjem. Uanset om du er ved at opbygge støttemure til terrasser eller fritstående vægge, vil de konkrete og rock strukturer være et udmærket supplement til din landskabsarkitektoniske. Projektet vil være arbejdskrævende projekt og tage tid og forberedelse, men når det gøres korrekt, resultatet kan være noget at være stolt af.

Estimering af sten

Beregning af sten du skal udfylde din væg. De fleste sten oversætter til ca. 15 cubic-fødder pr. ton. Brug denne beregning til at anslå størrelsen af sten du skal bruge: længde x højde x bredde = volumen. Opdele mængden af 15 til at estimere hvor mange tons af sten skal du. Hvis din planlagte væg skal være 40 fod lang, fire fod høj og 18 inches lang, beregningen vil ligne indeværende: 40 x 4 x 1,5 = 240 (cubic-fødder). Opdele 240 af 15. din beregning er 16 tons af sten.

Foundation

Før du begynder at blande mørtel eller sætte en sten på toppen af en anden, du har brug at grave en foundation renden eller sidefoden. Det bør være mindst seks inches bredere end den færdige væg. Det skal også være dybere end linjen frost. Så varierer den nødvendige dybde, afhængigt af hvor du bor. Placere fod af væggen under linjen frost vil forhindre væggen fra "gyngende" og sprængning mørtel vinteren fryser. To inches af pakket grus i bunden af renden vil hjælpe med dræning og mindske muligheden for vand pooling nedenunder sidefoden. Hæld to inches af våd mørtel på toppen af grus og du er klar til at sætte din sten. Når hærdet, vil mørtlen obligation med den pakkede grus og danne et solidt grundlag for din væg.

Indstilling af sten

Begynde med en stiv mørtel mix. Mørtlen bør kunne holde en mounded figur uden sagging når placeret på en flad overflade. Sat stenene fast på plads. Hvis en sten vakler eller virker ustabil når de placeres i position, skal du bruge et mindre stykke af sten til steady det i stilling. Udfylde alle huller grundigt med mørtel. Bruge en våd svamp hen til ren overskydende mørtel ud af stenene og bruge en stiv, våde børste til at rense leddene mellem stenene. Holde ansigt af væg ren som du er arbejde nemmere end flisning tørret mørtel efter du er færdig med at stenene.

Forme sten

Brug en kort håndteres, fem-pund hammer og en sten mejsel til at lette job montering sten. Medmindre du arbejder med naturligt flade sten eller afrundede glat sten, skal de fleste stykker beskæres en smule til at passe sikkert i væggen. Bære handsker og øjenbeskyttelse mens skår eller opdele sten. En sikker pasform er nøglen til en solid, langtidsholdbare væg. Uanset hvilken type af sten du bruger, kontrollere anfald af hver enkelt, som du går.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com