Hvordan man Wire en bad Fan til GFCI

August 26

Hvordan man Wire en bad Fan til GFCI

Badeværelset udstødning fan værker i hvad kun kan kaldes et fugtigt eller vådt miljø. Derfor er det ofte ønskeligt at have fan kablet gennem en GFCI (Ground fejl Circuit afbrydelse) enhed. Dette giver ekstra beskyttelse mod elektriske brande samt elektrisk stød bør et problem udvikle. Dette problem kan løses ved at videresende fan gennem en GFCI enheden er placeret andre steder i badeværelset.

Instruktioner

•Vælg en outlet i det rum, du vil være komfortabel med at have kontrolleret af den samme skifte som udstødning fan. Når ventilatoren er slået fra, vil dette outlet ikke har magt, så være sikker på din situation kan rumme denne slags forandringer. Når du har valgt den stikkontakt, skal du dirigere ledninger fra udstødning fan til boksen outlet. Du skal også distribuere strømkilden fra boksen switch til boksen outlet. I en eksisterende hjem vil dette opnås lettest ved at fodre ledninger gennem loftet eller krybekælder, hvis en sådan er tilgængelig.

•Strip tilbage ledninger til at udsætte 1/2 tommer nøgne ledning på begge ledningerne fra parameteren samt dem, der kommer fra blæseren. Du bør have en sort, hvid og grøn ledning kommer fra hver lokation. Den grønne ledning kan faktisk være en nøgne kobbertråd og er din jordledning. Når alle disse ledninger er forberedt er du klar til at begynde at gøre forbindelser til GFCI stikkontakt enhed.

•Tilslut ledningerne fra strømkilden, det dette tilfælde kontakten. (Hold forretningen med opad og ordlyden på test og reset knapper højre side op.) Den sorte ledning er 'hot' wiren og vil blive forbundet til den nederste højre terminal på stikkontakten. Den hvide ledning er din "neutral" og vil blive forbundet til den nederste venstre terminal på stikkontakten. Tage et kort stykke jordledning og tillægger jorden skruen på stikkontakten. Tag anden enden af denne ledning og sikre det under jorden skrue inde i boksen outlet sammen med de andre to jorden ledninger, en fra switchen og den ene fra udstødning fan. Gøre disse terminaler og skruer er sikre.

•Tilslut ledningerne fra udstødningen fan til outlet-enhed. Vedhæfte den sorte ledning fra udstødning fan til den øverste højre terminal på stikkontakten. Den hvide ledning fra udstødning fan vil blive forbundet til den øverste venstre terminal på stikkontakten.

•Forbind-check alle terminaler til at sikre sig de er stramme og ingen overskydende nøgne wire viser. Forsigtigt skubbe ledningerne i boksen outlet og sikkert outlet på plads. Gøre en afsluttende visuel kontrol af ledningerne før sikring forpladen på stikkontakten. Stikkontakt og udstødning fan er nu begge styres af parameteren og er både beskyttet af GFCI enhed.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com