Sådan Deadhead en Mandevilla plante

September 1

Sådan Deadhead en Mandevilla plante

Ikke mange vining planter er så prangende eller imponerende som en mandevilla i fuldt flor. Det er svært at tro, at sådan en herlig plante kunne være så næsten pleje-fri. Det omfatter beskæring, som mandevilla sjældent skal trimmes, medmindre det voxer dens placering. Det er også blandt nogle af de blomstrende planter, der ikke kræver deadheading af hensyn til sit helbred. Denne skønhed fortsætter med at blomstre så frodigst og frit at samvittighedsfulde deadheading er ikke nødvendigt at overbevise den til at blomstre igen og igen.

Instruktioner

•Klippe mandevillas' prangende blomster frit hele sommeren for din indendørs arrangementer med rene, skarpe saks.

•Pinch off mandevilla brugt blomster hele den blomstrende sæson. Brug saks, hvis du foretrækker. Dette vil holde den dejlige vin ser pænt og ryddeligt.

•Pinch af nye skud i hele vækstsæsonen at tilskynde mandevilla mod en mere busket vane. Det vil hjælpe for at holde planten kompakt uden at kompromittere blomstrer, og kan yderligere reducere behovet for efteråret beskæring.

•Prune mandevilla tilbage sent hver falder med sakse hvis du ønsker at styre dens størrelse. Denne hurtige producenten kan tilføje så meget som 7 til 10 fod af længde til hver vinstok hvert år, og planten kan nå 30 fod. Overladt til deres egne enheder, kan det hurtigt blive uoverskueligt, hvis ikke holdes i skak.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com