Vejledning i at angive en bevægelse lys

September 1

Motion lys giver sikkerhed og tryghed i mørke områder uden for dit hjem. De elektroniske øjne i komponenten registrerer hedebølger, der udsendes fra bevægelige objekter. En lys tændes, når den elektroniske øje registrerer objekter såsom mennesker, dyr eller koeretoejer, og kan indstilles til at bo hvor som helst fra 1 til 20 minutter.

Lokalisering bevægelse lys

Motion lys er nyttig på fortove og indkørsler fører til dit hjem. De er også nyttige på dæk, terrasser og omkring områder, hvor du kan blive kvæstet i mørke, som på trapper eller omkring swimmingpools. Hvis du kører ind i en mørk carport eller garage om aftenen, kan de være positioneret til at lette din vej fra bilen til døren. Motion lys bør monteres omkring seks til 10 fod over jorden. Sæt dem, så den vinkel og afstand af visningen ikke vil registrerer bevægelse fra puljer af vand, vind-blæst buske og træer eller airconditionanlægget og varmepumpe fans.

Installere bevægelse lys

Motion lys er lavet af en række producenter; hver har sin egen særlige sæt af instruktioner. Generelt, er den nemmeste måde at installere en bevægelse lys at erstatte en eksisterende lys med en bevægelse lys. Sørg for at slukke for strømmen til armaturet før at fjerne det og erstatte det med din motion lys. Pæren afgiver varme og kan modregne detektor; så holde at pære og detektor så langt fra hinanden som muligt.

I nogle tilfælde, vil du ønsker at montere en bevægelse lys i et sted hvor der ikke er nogen eksisterende lys. I dette tilfælde skal du køre en højspændingsledning til placering og installere en switch. Hvis dit hjem har aluminium ledninger snarere end kobber ledninger, bør du lade elektriker gøre arbejdet. Hvornår kører nye linjer og installere elektriske bokse, altid være sikker på at få en elektrisk tilladelse fra din lokale bygning kontroltjeneste, og få dit færdige arbejde inspiceret.

Weatherproofing overvejelser

For at holde vand fra siver ind i din motion lys, placere armaturet i et beskyttet område, som under en eave. Vinkel elpærer nedad så regn vil ikke dryppe i stikket. Når du installerer udendørs elledninger, Sørg for de er indkapslet i vandtæt conduit og at de elektriske bokse er vejrbestandig. Forsiden af de udendørs elektrisk kasser skal også være vandtæt. Når du installerer en elektrisk boks imod en ru overflade, være sikker på at caulk det godt. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte din lokale elektriske inspektør oplysninger.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com