Sådan Feed træbregner

September 27

Sådan Feed træbregner

Træ bregner er store tropiske til subtropiske planter, selv om der er et par, der er hårdfør til 20 grader Fahrenheit såsom Dicksonia Antarktis. Bregner er ekstremt følsomme over for miljømæssige og kemiske ændringer. Den sædvanlige levesteder er skovklædte og træet kan få alle de næringsstoffer det har brug for fra jorden fyldt med nedfaldne organisk materiale i forskellige stadier af nedbrydning. Jord i disse områder er humus rige og en tyk kompost af vitaminer, mineraler og gavnlige mikrober. Anlægget skal supplerende vand og fodring i den hjem landskab, men pleje skal bruges til at anvende kun økologisk fodringer i en fortyndet koncentrationen.

Instruktioner

•Applicer en kornet time-release gødning i foråret. Beløbet varierer med størrelsen af anlægget. Konsultere emballagen for instruktioner. Ridse gødningen i top 2 inches af jorden omkring træet bregne med en haven hakke. Vand gødning i godt indtil vandpytter form på overfladen af jorden.

•Kapacitet træet ofte i sommer. En stor træ bregner skal 1 eller 2 gallons hver anden dag. Gælder det ikke alle på én gang eller vandet vil køre. Give det små slurke i løbet af en halv time til at give det tid til at slappe af i. Vand er vigtigt for mere end blot fugt. Træ bregner er ikke salt tolerant og gødskning bygger salte op i jorden. Hyppig vanding vil hjælpe salte siver ud af jorden.

•Fyld en kvart spray flaske med vand og tilsæt 2 tsk af en flydende Tang gødning. Dette vil sikre passende kvælstof. Anvende det som en Blandtegning spray af dug bladene indtil de dryppe. Bruge en flydende mad en gang om måneden i løbet af vækstsæsonen i foråret indtil slutningen af sommeren.

•Spread en barkflis omkring bunden af træet. Efterlad 2 inches på stammen klart og spredes ud derfra til slutningen af drop linje eller løv grænser. Anvende 2 eller 3 inches af en økologisk muld som træflis. Dette vil hjælpe med at bevare fugt og gradvist tilføje organisk materiale til jorden som det rådner i. Det giver også beskyttelse for at afgive bud rødder i vinter.

•Anvend en lys 1-tommer belægning af komposteret gødning rundt i periferien af træ bregner at fodre rødderne. Anvende det fra drop Linjeudgang 3 fødder. Gyllen vil tilføje en naturlig kilde til kvælstof, der er skånsom og let at bryde. Gylle kan bruges en gang om året i efterår eller tidlige forår.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com