God tid til at beskære træer & buske

September 4

God tid til at beskære træer & buske

Buske og træer kan hjælpe med at definere din værftet og øge din samlede landskabsdesign. Mens nogle af disse større planter kræver mindre pleje end haven grøntsager og blomster, kræver de fleste periodiske trimning og beskæring. Regelmæssig beskæring tjener til at forbedre udseendet af disse planter og kan hjælpe med at holde træer og buske sund. Det bedste tidspunkt at beskære afhænger af forskellige træer og buske i din landskab.

Årlig beskæring

Det bedste tidspunkt at beskære de fleste træer og buske er under den sene falde eller begyndelsen af sommeren, når planterne indtaster deres sovende fase. Trimning i denne periode af resten beskytter træerne fra ved hjælp af oplagret energi til formularen ny vækst, før foråret varme ankommer. Det er tid til at forme dine træer og buske, fjerne enhver lang tilgroede grene, der giver anlæggene en skæv eller ujævne udseende. Selv om efteråret er bedst for de fleste sorter, kræver nogle blomstrende buske, som visse sorter af roser, trimning umiddelbart efter blomsterne fade i foråret. Beskæring lige efter blomstring, og ikke under vækstdvale, undgår du at fjerne overdreven vegetation, der leverer den gamle vækst nødvendige for at danne foråret blomstrer.

Foryngelse beskæring

Selv om årlige beskæring tjener til at bevare den overordnede form af buske og træer, kræver nogle planter alvorlige beskæring gendanne sunde, attraktive vækst. Syrener er en type af busk, der ofte kræver foryngelse beskæring til at fjerne den gamle, træagtige vækst, der overvælder den nye vækst og undlader at producere sunde blomster. Beskæring off alle, men omkring 8 inches af gamle vækst i slutningen af vinteren fremmer sund ny vækst men også tendens til at fjerne blomst dannelse i et eller to år.

Vedligeholdelse beskæring

Vedligeholdelse beskæring er nødvendige i hele vækstsæsonen. Denne form for beskæring indebærer trimning væk døde, ødelagte eller syge grene og lemmer, så snart de dukker. Afskære den beskadigede vegetation lidt over vil problemområdet hjælpe afskrække nye skader på grund af smitstoffer og skadedyrsangreb.

Forholdsregler

Desinfektion dine lemmer sav eller beskæring sakse vil hjælpe med at beskytte sunde træer og buske fra infektioner skyldes kontakt med forurenet værktøjer. Fjerne alle trimmet vegetation fra områder under træer og buske til at afskrækker væksten af svampe og bakterier i nærheden af grundlaget for dine planter. Undgå at placere syge træ og busk vækst i din kompost bin.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com