Hvor hen til skrap-Wire brandalarmer

April 10

Hvor hen til skrap-Wire brandalarmer

Et hjems første linje i forsvaret mod en brand er en brandalarm. Du kan ledning en brandalarm direkte til dit hjems elektriske linjer---kaldet "hårdt fortrådet"---så en konstant kilde til magt vil opbevare sig løb. Du skal bruge nogle standard husholdning værktøjer, såvel som en grundlæggende forståelse af farerne ved elektricitet, så kan du tage de relevante sikkerhedsforanstaltninger mens du er hårdt-ledninger brand alarm.

Instruktioner

•Sæt brandalarm nedad på et arbejdsoverflade. Strimmel 1/2 tommer af isolering ud hver ledning fastgjort til bagsiden, ved hjælp af wire strippere. Hvis der er ingen ledninger fastgjort til bagsiden, fratage ledningerne fastgjort til wire plug clip i stedet, og derefter indsætte klippet ind i åbningen i bunden af alarmen.

•Ansigt til dit hjems sikringsskabet. Tur effektafbryderen, der leverer strøm til området---for eksempel, en stue eller soveværelse---hvor brandalarm igangværende at blive installeret.

•Sæt en plastik tarp mod væggen hvor der er en stikkontakt med Vekselstrøm. Placer en stige mod væggen. Tegn en imaginær linje lige op ad væggen fra stikkontakten. Klip et lille hul med en hobbykniv lige under loftet på toppen af muren langs denne imaginære linje.

•Shine en lommelygte ind i hullet for at finde den elektriske samledåsen inde. Skær et større hul, med en gipsvæg håndsav, så du kan få adgang til den elektriske samledåsen. Bortskaffe afsnittet cut væg i papirkurven.

•Sæt brandalarm monteringsplade på væggen, over hullet. Metalpladen på væggen, bruge træ skruer og en stjerneskruetrækker.

•Løsn skruer på den elektriske junction boks i mur, med Phillips-skruetrækker. Vind i slutningen af den sorte ledning fra brandalarm omkring skruen på elektriske samledåsen, der allerede har en sort wire sår omkring den. Vind i slutningen af den hvide ledning fra brandalarm omkring skruen på elektriske samledåsen, der allerede har en hvid ledning viklet omkring det.

•Løsn skruen nederst til venstre eller højre for de elektriske samledåse, med Phillips-skruetrækker. Vind enden af den resterende ledning fra brandalarm omkring denne skrue. Spænde alle skruerne.

•Skub ledninger ind i hullet. Sted brandalarm mod monteringspladen. Twist brandalarm på monteringspladen med en uret bevægelse. Tage stigen væk. Fjerne tarp. Gendanne den elektriske strøm på sikringsboksen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com