Hvordan til at dyrke bananer

September 13

Frugtbærende banan planter trives i tropiske og subtropiske områder i U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 9b gennem 11. Selvom en ældre plante ligner et træ, er det faktisk en plante med en lang frugt-producerende stængel. Disse planter kan ikke tolerere en hård fryse, der når deres rødder, men korte kolde perioder permanent skade ikke planterne. Banan planter vokse hurtigt og sætte frugt inden for de første to år efter plantning. De tilføje en eksotisk præg på din have og indrømme jer hen til prøve banan sorter ikke almindeligt tilgængelig i Bilka.

Instruktioner

•Plant bananer i en veldrænet seng med økologisk sag-rige jord, der modtager fuld sollys. Vælg en placering, der er beskyttet mod kraftig vind og kulde. En beliggenhed på sydsiden af et hjem eller en anden struktur giver nogle beskyttelse af banan plante.

•Gennemfør en jord test på webstedet inden plantning, efter anvisningerne i testkit. Bananer foretrækker en jord pH mellem 5,5 og 7.0. Tilsætte kalk eller svovl ændringsforslag til den sats, der er anbefalet af testen til at bringe jorden i den rette pH interval inden plantning.

•Spread en 2-tomme lag barkflis omkring bunden af banan, forlader en 2-tomme plads mellem banan stammen og barkflis. Dække jorden i en 12 - til 24-tommer cirkel omkring planten for at forhindre ukrudt i at gribe ind.

•Tilvejebringelse 1 tommer vand ugentligt til jorden omkring banan plante. Bananer kan ikke brug for vanding i våde perioder når anlægget modtager en tomme eller flere af naturlig nedbør om ugen. Planterne skal muligvis flere vanding i løbet af tørke.

•Fertilize bananer hver to måneder med 2 kopper af 21-0-0 gødning. Øge befrugtning til månedlige programmer, når bananen voksende og producerer frugt. Bananer typisk Begynd producerer frugt inden for 10 til 15 måneder for frugt-producerende stilken dannelse.

•Klippe tilbage den frugt-producerende stilk med en skarp kniv efter høst af de modne bananer, trimning stilk tilbage til bunden af anlægget. Hver stammer kun frugt en gang, men skære ned tilskynder banan sende op en ny frugtbærende stilk.

•Forøgelse barkflis lag til en 6-tommer dybde i efteråret. Den ekstra barkflis isolerer jorden og beskytter rødderne fra kolde. Bananer kan regrow fra rødderne selvom kolde dræber tilbage i toppen af planten.

Tips & advarsler

  • Plant bananer i slutningen af vinteren eller foråret, når de gennemsnitlige temperatur er mellem 78 og 82 grader Fahrenheit til at fremme bedst skyde vækst.
  • Bananer kan lider af jernmangel, anført af gulfarvning bladene. Spray planter med en Blandtegning jern spray, hvis anlægget er påvirket.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com