Kan jeg bruge flydende ukrudtsmiddel på en gård, hvis jeg har hunde?

September 14

Kan jeg bruge flydende ukrudtsmiddel på en gård, hvis jeg har hunde?

Kommercielle ukrudt mordere eller herbicider, er blandt de top 10 pet giftstoffer af 2010 anført af American Society for forebyggelse af grusomhed mod dyr (ASPCA) Animal Poison Control Center. Herbicider har været kendt for at forårsage forskellige helbredsproblemer lige fra hududslæt til døden, og er ikke praktisk til brug i din have, hvis du har hunde. At finde en organisk, er pet-venligt alternativ muligt ved hjælp af forskellige almindelige husholdningsprodukter.

Kogende vand

Almindelig kogende vand er en non-selektive ukrudtsmiddel, der vil ødelægge alle planteliv, som det kommer i kontakt. Blot hælde en betydelig mængde til området rod og vente på det til at virke. Gentag dagligt for stædig ukrudt. Det vil absolut ikke skade dit kæledyr, eller vil det resultere i sterile jord som intet vil vokse.

Eddike

Surhedsgraden i eddike gør det en ideel pet-kammeratlig væske ukrudtsmiddel. Spray eddike på ukrudt eller planter du ønsker at fjerne, og Gentag indtil de viser tegn på at dø. Eddike er også non-selektive og vil dræbe noget det sprøjtes på, selv om stædig ukrudt kan tage et par applikationer.

Salt og sukker

Salt og sukker drysses omkring roden af ukrudt gøre fremragende økologiske, pet-kammeratlig ukrudt mordere. Bland chili peber pulver med sukker til at afskrække den lokale hær af myrer. Mens disse stoffer ikke vil skade din hund, hvis de forbruges, vil chili peber forhindre hunden spiser det.

Majsmel

Drys grundlæggende majsmel på et område, der skal beskytte mod ukrudt. Dette vil ikke skade de aktuelle planter, men vil fungere som en pre emergent at forhindre noget andet fra voksende – herunder ukrudt. Majsmel bruges i kommercielle hundemad og er helt sikkert for hunde.

Økologisk flydende Weed Killer opskrift

Gøre en organisk væske ukrudtsmiddel ved at kombinere 1 gallon af hvid eddike, 1 kop bordsalt og 1 spiseskefuld af flydende opvaskemiddel. Anvende dette med en sprayflaske eller trykisoleret sprøjten. Opvaskesæbe vil forårsage eddike og salt til at holde sig til ukrudt, giver løsningen mere tid til at arbejde.

For at bruge denne opskrift selektivt på ukrudt vokser blandt dine planter, skal du tørre det på bladene af ukrudtet kun. Det kan tage længere tid at arbejde, men vil ikke dræbe de planter, du ønsker i din have. Denne løsning er tilbøjelige til at sterilisere jord i et stykke tid til at komme, så brug det i minimale mængder og undgå at få det ned i jorden.

Kommercielle ukrudt mordere

Roundup er en fælles glyphosat-baseret ukrudtsmiddel, er sikkert for kæledyr, når det er helt tørret. Udvidelse toksikologi netværk af flere Universitet udvidelse kontorer gennemførte laboratorieforsøg, hvor dyr blev fodret glyphosat i op til to år, uden at vise nogen bivirkninger. Dette indikerer, at ukrudt mordere som indeholder glyphosat er sikre for hunde, forudsat at produkterne indeholder ingen andre skadelige ingredienser.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com