Sådan transplantation Bradford pæretræer

September 17

Sådan transplantation Bradford pæretræer

Bradford pæretræer er Prydplante, men kan producere små, uspiselig frugt under de rette omstændigheder. Plantet primært for deres prangende foråret blomster og efterår blade, kan Bradford pære også være et problem. Dens træ er bløde og udsat for stormskader, og Bradford pærer lever sjældent mere end 20 år. Den gode nyhed er, at de er overfladisk rodnet, og forholdsvis let at omplante, enten fra en børnehave, eller fra ét websted til et andet i din værftet. Som med enhver transplantation, er det bedst at forsøge at flytte dette træ, før det er 6 år gammel, eller 6 fod høje.

Instruktioner

•Transplant Bradford pære i den tidlige falder, når træet er hvilende og jorden endnu ikke er frosset. Dette vil reducere stress på træet, fordi det ikke vil forsøge at producere blomster eller frugt på tidspunktet. Rødderne vil også have nogle tid til at etablere før jorden bliver for koldt.

•Træk et målebånd langs jorden fra stammen af Bradford pære til den fjerneste rækkevidde i den laveste side gren. Dobbelt denne måling efter diameteren i cirklen for at grave rundt om træet.

•Dig transplantation hul, ved hjælp af en skovl. Lave hul 3 fod dyb og stor nok til at rumme træets rodklump.

•Dig i din målte cirkel. Pege skovl spidsen med en 45-graders vinkel mod midten af stammen på alle sider. Du bliver nødt til at skære nogle side rødder og en del af de vigtigste rod, men idéen er at få så meget af dem som du kan.

•Pry træ ud af hullet så forsigtigt som du kan. Hvis du møder stor modstand, grave dybere. Hvis du stadig ikke kan få det ud, klippe modstå roden med et par lange-håndteres sakse, så dybt ned i hul som du kan nå. Forstå træet med begge hænder og løft den ud. Placere den i trillebør og flytte det hurtigt til det nye websted.

•Fyld en spand med vand og hæld halvdelen af det til transplantation hul, for at mindske stød til rodsystemet. Løft træet ud af trillebør og sæt den i hullet. Hvis bunden af stammen sidder under linjen jorden, løft det ud og opfyldning indtil bunden af træet sidder lidt over jorden-linje at give mulighed for afregning.

•Juster træet hvis det ikke er sidder lige. Fylde siderne i hullet med snavs, at trykke det i fast for at fjerne luft rum omkring rødderne. Hæld resten af vandet rundt i bunden af træet. Indkøbskurv den resterende jord tilbage til den oprindelige hul og fylde den.

Tips & advarsler

  • Når transplantere en rullede og jute-indpakkede træ, forlade jute omkring rødderne når du planter. Blot skåret den streng, der holder det sammen på stammen, og begrave kanterne af kluden, der vil hurtigt opløses i jordbunden.
  • Ikke befrugte frugt træer i efteråret, især nyligt transplanterede dem. Nye vækst er tilbøjelige til at dø i vinteren.
  • Bære handsker, når omplantning.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com