Hvad bruges til at fjerne mug fra køleskab pakninger?

September 19

Hvad bruges til at fjerne mug fra køleskab pakninger?

Meldug trives i køleskab pakninger, og det kan fortsætte til at formere sig over tid, hvis du ikke fjerner det. Meldug skjuler i folder og ujævnheder i pakning, hvilket giver det en perfekt grobund for fugtige og mørke. Stedet for at bruge skrappe kemikalier til at dræbe meldug, behandle det med almindelige husholdningsartikler du sandsynligvis har på hånden. Fælles rengøringsmateriel fjerne støber fra apparatet, men du skal også undgå meldug fra at vende tilbage ved at rense køleskabet regelmæssigt.

Flydende opvask sæbe

Opvask sæbe helt dræbe ikke mug sporer, men det tørre væk misfarvning. Når du bruger opvask sæbe til at fjerne meldug, altid behandle det med en løsning, der dræber mug, såsom eddike, klor blegemiddel eller brintoverilte. Kombinere 2 spsk flydende skålen vaske med 1 gallon af varmt vand. Aftør overfladen af køleskab pakninger med en vaskeklud fugtet med sæbevand løsningen. Krat pakninger med en blød børste og tørre overfladen ned med rent vand og en vaskeklud. Tørre pakning med et håndklæde.

Eddike

Hvidt destilleret eddike dræber mug og fjerner lugt fra køleskabe. Fyld en sprayflaske med hvid eddike og spray det direkte på pakninger. Efter du spray at pakninger, tillade eddike til at sidde i 10-15 minutter. Hvis du bemærker eventuelle resterende meldug på overfladen, krat det med en blød børste. Tør pakning ned med en fugtig vaskeklud at fjerne alle spor af meldug. Tørre pakning med et håndklæde til at fjerne fugten. Glem ikke at sprøjte eddike i folder og revner på pakningen.

Klor blegemiddel

Klor blegemiddel dræber mug effektivt og alle andre typer af bakterier. Mix 1 quart af varmt vand med 1/4 spiseskefuld af klor blegemiddel til at oprette en desinficerende løsning. Bleach skal fortyndes, fordi det kan skade pakning og forårsage misfarvning. Sættetid en svamp eller vaskeklud i opløsningen blegemiddel, Aftør overfladen af pakningen grundigt og tør det med en håndklæde. Dyp en lille krat pensel i opløsningen blegemiddel, og arbejde det ind i folderne og små sprækker til at sikre, at du dræbe alle meldug.

Brintoverilte

Brintoverilte opløser meldug fra overfladen, og det virker godt på målretning store områder af svampen. Brintoverilte behøver ikke blive udvandet. Hæld en 3% opløsning af hydrogenperoxid direkte på meldug, eller hældes en sprayflaske peroxid og anvende den på pakningen. Tillad brintoverilte til at sidde i fem til 10 minutter før du tørre det af med en fugtig vaskeklud. Altid tørre pakning med et håndklæde til at fjerne overskydende fugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com