Hvordan til at spire Bradford pæretræer

April 19

Bradford pæretræ kan hurtigt blive en skamplet for byen i orchard, plæne eller haven, ifølge den blide Arborist hjemmeside. Træet er tilbøjelig til at opdele på grund af tunge lemmer, falder over på grund af ekstremt overfladisk rodvækst og er meget modtagelige for svamp, parasitter og suckers. Suckers vokse af jorden fra rødderne og kan hurtigt tage over et område. Du kan bidrage til at minimere alt dette hvis du korrekt spire Bradford pæretræ.

Instruktioner

•Find en plantning placering med et maksimalt beløb af sol, lidt vind og tilstrækkelig dræning. Ordentlig vandafstrømning og lav vind er væsentlige, fordi grene på Bradford pæretræ er svage og knækker let.

•Dig et hul to gange så dybt og dobbelt så bred som din root bold og løsne jorden omkring væggene i hullet med en spade til at tillade rødderne lettere adgang til jorden omkring hullet. Med roden bolden i hullet, løst pack snavs på toppen.

•Opret en bassin omkring snavs højen og fylde bassinet med vand. Dette forhindrer vandet i at køre off højen og hjælper vandet komme ind i root-systemet. Efter den første uge, fjerne bassinet.

•Tilføj en 1-tommer lag barkflis omkring træet, men tillader ikke barkflis at røre træet.

•Sæt en aktiepost ud for træet overfor måde det generelt blæser. Hvis vinden blæser fra vest, placere indsatsen på den østlige side af træet og binde pæretræ til bålet. Dette hjælper med at holde den skrøbelige pæretræ oprejst. Fjerne bålet efter den første vækstsæson.

•Fertilize træet efter sin første måned med gødning, der ikke har kvælstof i den. Kvælstof forårsager hurtig vækst, og med denne pæretræ, hurtige vækst forårsager svage lemmer og vil få træet til at knække.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com