Jeg opbevare fik haven Centipedes i huset

04/23/2012 by admin

Jeg opbevare fik haven Centipedes i huset

Tilstedeværelsen af haven centipedes i et hjem er foruroligende, men insekt lille trussel for mennesker. Selv om de kan bide, det sker ikke ofte, og smerten er midlertidig. At slippe af med haven tusindben er ikke svært, når du er klar over, hvilke betingelser tiltrækker dem indendørs.

At identificere Centipedes

Tusindben er en mørk gul krop med mørke striber. Det har 15 par ben på hver side af sin krop. De sidste par ben tilføjer gør det ud længere, men i virkeligheden kroppen er kun ca 1 1/2 inches lang. Larverne har fire sæt af ben der gradvist stige til 15 par efter tusindben går gennem de molting faser.

Hvor de Skjul

Centipedes søger føde om natten. I løbet af dagen skjule de i mørke, fugtige områder af dit hjem. Tilstedeværelsen af centipedes angiver, at du har et større problem, da de lever af kakerlakker, edderkopper, Sølvfisk, tæppe Bille larver og firebrats, som foreslået af den Penn State College af Jordbrugsforskning. Centipedes skjule under betonplader i gulvafløb eller andre mørke og fugtige steder i hjemmet.

Ikke-kemiske eliminering

Træde på insekt og kassere det er den eneste behandling nødvendig hvis du har en lys angreb og sjældent ser en. Bortskaffe det ved hjælp af et vakuum eller at sætte det i papirkurven. En effektiv måde at slippe af med haven centipedes er at fjerne deres fødekilde--leddyr i dit hjem. Anbring klæbrige fælder rundt de værelser, hvor du har spottet centipedes. Dette fanger leddyr de fodring på og gør det muligt at købe et passende produkt til at slippe af med skadedyr. Bruge en affugter i fugtige rum, såsom kældre eller andre steder, hvor fugt er en bekymring. Forsegle alle revner og sprækker omkring ydersiden af hjem og grade jorden hvis det er nødvendigt at forhindre vand i at samle i nærheden af instituttet. Cover gulvafløb med mesh screening for at forhindre centipedes ind. Hvis du har en stor angreb, check for utætheder eller andre typer af fugtproblemer i hjemmet.

Kemisk kontrol

Drys diatoméjord i områder hvor du spot centipedes i dit hjem. Borsyre er en anden uorganiske insekticid til at prøve. Insektbekæmpelsesmidler sprays, der indeholder permethrin, cyfluthrin eller andre mediefoler pyrethroider er effektivt dræber centipedes, som anført af den Penn State College af Jordbrugsforskning. Anvende spray indendørs, hvor du spot insekter og langs sprækker og revner omkring ydersiden af hjemmet.

Relaterede artikler