Hvor kan jeg bestille Sweetgrass planter?

04/24/2012 by admin

Sweetgrass er en duftende, prydplanter græs hjemmehørende i Nordeuropa og cool nordlige områder i Nordamerika. Det er solgt i havecentre og online. Ifølge USDA plante Guide, kan sweetgrass overføres fra stiklinger eller frø. Guiden hedder at "formering af frø er vanskeligere end fra stiklinger eller opdeling af planter." /plants.usda.gov/plantguide/pdf/cs_hiod.pdf P.2)

Baggrund

Sweetgrass er hårdfør i alle plantning zoner. Det udbreder naturligt ved at producere nye planter fra sine rødder. Ifølge frøfirma Redwood City er "bladene tørret og vævet ind i fletninger, kurve og også brændt som en vanilla-duftende røgelse."

Plantning metode

Redwood City anbefaler iblødsætning sweetgrass roden propper i et minut i vand før plantning. Stik bør plantes i pottemuld i 8-tommer gryder og holdt i skyggen i en uge, mens nye rødder danner. Gradvist flytte dem ind i mere sollys i løbet af den følgende uge, så plante dem ind i haven i omkring en måned, når rødderne er begyndt at fylde gryder. Planter bør være fordelt 3 fødder fra hinanden.

Plante betydning

Ifølge College of Charleston har sweetgrass en stor historisk og kulturel betydning i South Carolina lowcountry område. Græsset fortsætter med at blive høstet af efterkommere af afrikanske slaver, der stadig har en indkomst fra vævning det i kurve, der betragtes som kunstværker.

Sweetgrass distributører

Redwood City frø Company i Redwood City, Californien, sælger sweetgrass stik fra sin hjemmeside, Ecoseeds.com og de også en liste over yderligere sweetgrass plante forhandlere.

Relaterede artikler