Kan jeg bore min egen vand godt?

October 19

Kan jeg bore min egen vand godt?

Personlige vandboringer er populære hos boligejere for både drikkevandsforsyning og landskab kunstvanding. Privat vand godt bestemmelser varierer fra stat til stat. Hvis du er interesseret i at installere en vand godt for dit hjem, skal du overveje statslig tilladelse regulering og design af brønden og skaffe det rette udstyr til installation. Statslig regulering, webstedets geologi og din evne til at betjene de nødvendige udstyr vil bestemme hvis du kan installere et godt selv.

Licenskrav

Bestemmelse af om du kan installere din egen vand godt ofte hviler på licenskrav i den stat, hvor du bor. Nogle stater tillader ejere til at installere deres egen wells, mens andre medlemsstater tillader kun certificerede drillers installere wells. Check med din tilstand, før du begynder at installere et godt fordi kan der bøder for uretmæssigt installere et godt.

Permitting og retningslinjer

Hver stat har et sæt af retningslinjer for private vandboringer tillader og installation. Før du installerer en brønd, forhøre dig hos statens vand Præsidiet om tilladelse krav og godt design retningslinjer. Mange stater kræve indgivelse af en arbejdstilladelse ansøgning og gebyr, før du kan installere en drikkevand eller vanding godt. Derudover staten kan give dig med oplysninger om hvordan du finder din godt ordentligt på din jord og hvordan man designer og installerer din brønd for at opnå den højeste kvalitet vand mulige.

Designe din brønd

Design af dit vand er godt et vigtigt aspekt af installation oparbejde. Hvis du ikke er bekendt med godt design, skal du bede din stat vand bureau oplysninger på anbefalede designs og materialer. Stat bureauet kan også give dig med retningslinjer for at vælge en passende godt placering på din ejendom.

Ordentlig godt design sikrer, at din vandforsyning er af høj kvalitet med en passende mængde. Overveje at bede nogen oplevet i godt design til at hjælpe dig, hvis du ikke har installeret et godt før, fordi forkert godt design kan nødvendiggøre dyre geninstallation.

Installation din brønd

Du kan installere den godt bruge flere metoder spænder fra jetting meget brønde i sandjord til bore dybe brønde gennem hårde ler og rock. En boreriggen vil hjælpe dig med at installere den højeste kvalitet dog kræver rigge viden og uddannelse for korrekt drift.

Du kan leje små borerigge til brønde, der er mindre end 100 fødder dyb, hvis du har den rette erfaring udlejer kræver. Hvis du har aldrig installeret en brønd eller brugt en borerig, skal du leje en rig og prøv installationen selv. Du skal ansætte en professionel driller eller Spørg en til at hjælpe dig under installationsaktiviteter.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com