Hvordan at reparere et snit i en lædersofa

May 1

Hvordan at reparere et snit i en lædersofa

Lædermøbler kan være meget komfortable og attraktive i et hjem eller kontor og er som regel dyrere end dens klud-dækket modparter. Mens læder er holdbart, kan ikke det blot være syet tilbage sammen ligesom klud i tilfælde af en tåre eller en nedskæring. Skal altid sørges eller i nærheden af læder møbler for at sikre, at materialet ikke er brudt, men ulykker sker. Reparere et snit i en lædersofa er ikke svært, men skal gøres omhyggeligt.

Instruktioner

•Acquire en læder reparation kit, der matcher farven på sofaen. Mange møbler butikker eller isenkræmmere bære dem. Bringe i en foto af sofaen eller en af puder så du kan få den nærmeste farve-match muligt.

•Measure snit med en lineal og brug saks til at skære læder patch fra lappegrej, så det dækker cut. Det bør være omkring en tomme større hele vejen rundt så patch kan være bundet til den sunde læder omkring snittet.

•Applicer lim fra reparation kit til patch og tryk den nedad over snit. Hvis du har problemer med at få det til at holde, skal du bruge en hårtørrer på området til at holde lim tacky som du holde det på plads, indtil det obligationer.

•Tillad patch til at tørre helt, derefter bruge en læder protectant over programrettelsen til yderligere blande det ind i den omgivende læder, hvilket gør reparationslinjer sværere at se.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com