Vippe forordninger i Massachusetts

October 28

Installation af en vippe kan være et udmærket supplement til en pool. Men dykning kan være farligt, og vipper skal trygt konstrueret til at modstå rystetur i dykning og forebygge skade til en dykker. Massachusetts Department of Public Health fastsætter retningslinjer vedrørende installation af vipper på swimmingpools i hele Rigsfællesskabet.

Vippe konstruktion

Overensstemmelse med Massachusetts Department of Public Health, skal vipper være stift konstrueret og forankret for at sikre, at bestyrelsen vil holde op under den tungeste rimelig belastning. Dykning bestyrelser skal være fri for revner og splinter og dækket med et holdbart skridsikkert materiale.

Vippe placering

Tretten fødder af uhindret hoved plads kræves ovenfor en vippe. Denne højde skal måles fra midten af dykning bord og udvide til et område af 8 fod bag, 8 fod til venstre og højre side og 16 fødder på forsiden af bestyrelsen. Vipper mere end én meter over vandet niveau af poolen er ikke godkendt til brug for swimmingpools åben for offentligheden.

Mere end en Meter fra vandstanden

Vipper og platforme installeret til brug i private pools mere end en meter fra vandniveauet i poolen skal beskyttes med rækværk. Rækværk skal være 36 inches over overfladen af vippe og strækker sig fra bageste af vippe på kanten af poolens wall.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com