Sådan reparation Andersen fortelt Windows

October 29

Andersen fortelt windows er svarende til casement vinduer, idet de begge åbne med et håndsving. En markise vindue åbnes fra bunden og folder, så det stikker lige ud fra toppen. Disse er populære windows i køkkener og er en af H.c. Andersens mest almindelige stilarter. Over tid, vil vinduet fortelt blive slidt og beskadiget. I stedet for at købe et helt nyt vindue, er det muligt at reparere de gamle én. Med et par instrukser, kan du have det ser ud og fungerer som det er helt nye.

Instruktioner

•Undersøg vinduet for at afgøre, hvor reparationer vil være behov for. Krank åbne vinduet for at se, hvis håndtaget er at dreje korrekt. Hvis ikke, spænd sætskruen på håndtaget med en stjerneskruetrækker, indtil det flugter med coveret.

•Kontrollér insekt skærm til tårer og Udskift det om nødvendigt. Låse wing fastener vinger på siden af skærmen. Skubbe på dem for at låse op og løfte skærmen fra karmen til at fjerne den. Indsætte nye insekt skærmen i toppen og sæt den i bund langs karmen. Stramme wing fastener vingerne for at sikre skærmen på plads.

•Rengør alle andre hardware, der ikke kan fungerer korrekt for at fjerne støv og snavs. Hæld vand på en klud og tilsæt lidt vaskemiddel. Vask hardwaren grundigt ved at gnide det med rag. Ren krank sammen med låse og åbne vinduet for at finde klinker på bunden. Gnide ned alt for grundigt at reparere alle hardware, der ikke kan arbejde ordentligt.

•Fjern og installere nye gitre hvis de er beskadiget. Trække gitrene væk fra rammen slots én ad gangen og installere de nye gitre ved at skubbe dem ind i bunden og snapper dem på plads langs toppen. For en vandret gitter, skub det ind i en side og fastgør den til den anden.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com