Larver på pelargonier

November 3

Larver på pelargonier

Pelargonier er populære blomster til årlige udplantningsplanter, krukker, altankasser og ampler. Desværre, en række larver trives på pelargonier og forårsage betydelige skader. Larver er larver af forskellige typer af møl. Tobak budworms, kål loopers og falder cankerworms er fælles larver, der lever af pelargonier.

Tobak (Geranium) Budworm

Tobak budworm larver lever af geranium blomsterknopper og kronblade. Knopper må ikke åbne eller blomsterne har tygget og laset kanter. Tobak budworms er gullig til gullig-grøn i farven og har mange sorte thorn-lignende spines. De vokser til en længde på 1,5 inches. Larver er mest aktive i skumringen.

Kål Looper

Den dunkle hvid til lyse grønne larver har en hvid stribe langs deres sider. De 2-tommer larver foder på geranium blade for omkring fire uger før udviklingen i puppe stadie. De efterlade en stor mængde klæbrig, våde fecal materiale på blade og bevæge sig i en looping motion.

Fald Cankerworm

Lysegrøn til mørk brunlig-grønne larver har hvide linjer langs kroppen. De er 1-tommer længe og tilbringe omkring fire uger fodring på geranium blade før modning.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com