De bedste træer eller planter, der vokser i ørkenen

November 15

De bedste træer eller planter, der vokser i ørkenen

Ørken træer og planter, selv citrus træer, ofte har stikkende torne og pigge. Dette gør det vanskeligt at beskære planten eller træ. En anden bekymring er det kuld, der falder til jorden, med torne, og skader kæledyr eller den person, der ved uheld trin på kuldet og får en torn indlejret i eneste af en sko og/eller foden. Følgende ørken planter eller træer er thorn-fri. Arizona kommunale vand brugere Association anbefaler hver for landskabspleje swimmingpool områder.

Læder-blad Acacia

En indfødt til Australien, læder-blad akacie (Acacia craspedocarpa) er et stedsegrønt træ med grå-grøn, almindeligt løv. Det har en afrundet form og vokser til 10 fod høj og 8 fod bred ved udløb. Fra forår til sommer blomstre dens gule puffball-lignende blomster. Det kræver minimal vand, gør godt i fuld eller reflekteret solen og er velegnet til container voksende eller plantning i små områder.

Willow Acacia

Willow akacie (Acacia salicina) er et stedsegrønt træ, der vokser nogle 30 fod høj og 15 fod bred ved udløb. Det gør godt i fuld sol. Willow acacia har en åben og oprejst form med medium-grøn og almindeligt løv. I foråret blomstre dens creme puffball-lignende blomster. Det er en hurtigt voksende træ og bruger en minimal mængde af vand. Nogle gartnere bruger træet som en skærm for smalle rum.

Arizona palisander

Indfødte til Sonoran ørken, Arizona palisander (Vauquelinia californica) vokser som et træ eller en busk. Det er en stedsegrøn med mørke-grøn, almindeligt løv og vokser ind i en oprejst form, nå nogle 10 fod høj og 8 fod bred ved udløb. I det tidlige forår blomstrer sin hvide blomsterklaser. Arizona palisander er en langsomt voksende plante, som er godt i fuld eller delvis sol og bruger en lille mængde af vand.

Gule Bird of Paradise

Den gule bird of paradise (Caesalpina gilliesii) har eksotiske udseende blomster, der blomstrer fra foråret til at falde. Dens gule blomster med røde støvdragere tiltrække sommerfugle, kolibrier og andre fugle. En semi-stedsegrønne, det har medium grønne, fine-teksturerede løv med en åben og oprejst form. Ved modenhed vokser det til nogle 6 fod høje af 5 fod bred.

Baja eventyr Duster

Lyse-røde, kvast-lignende blomster blomstre fra foråret til at falde på Baja eventyr duster (Calliandra californica), tiltrække kolibrier og sommerfugle. En indfødt af Baja California, det en semi-stedsegrønne busk med mørke-grøn, fine-teksturerede løv. Baja eventyr duster har en åben og oprejst form og bliver til omkring 5 fod høje af 5 fod bred ved udløb.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com