Naturlige metoder til at slippe af med kakerlakker

November 22

Roaches i hjemmet er ikke kun uhygiejniske, de er også ubehagelige. At slippe af med kakerlakker indebærer to trin: at forhindre dem fra at komme ind i første omgang og fjerne dem, når de allerede er der. Sikkerhed for små børn og kæledyr, bruge naturlige metoder for disse trin.

I hjemmet

Roaches komme ind i huset gennem åbne sprækker og døre, kasser eller poser, der sidder i garagen før at blive bragt i, eller endda under køkken og badeværelse dræn. De har evnen til at gøre et hjem hvor som helst, hvilket gør det svært at indsnævre en spot for roach fjernelse.

Oftest, kommer roaches ind i huset, fordi de er tiltrukket af mad dufte og de har adgang til vand og andre mørke gemmesteder til reden.

Fjernelse

Orange olie er en populær, naturlige metode til at slippe af med kakerlakker. Sted olie omkring områder roaches kan komme, og olien vil frastøde dem komme inde. Orange olie kan findes på de fleste detail eller isenkræmmere. Den vigtigste ingrediens i orange olie er d-limonen, som er en citrus duft, der frastøder insekter. For insekter allerede i huset, der indtager orange olie, opløses d-limonen voksagtig belægning fundet på deres respiratorisk systemer, kvælende dem.

En kop af borsyre blandet med 1 kop mel er også en populær metode til roach fjernelse. Placer en lys støvning af syre omkring gulvbrædderne, rygge af kabinetter og i revner udenfor for at dræbe dem ud. Borsyre er ikke den mest effektive form for umiddelbar roach fjernelse, fordi der ikke er nok gift; men på lang sigt, det er effektivt da de vil bære det tilbage til deres redebygning område for andre kakerlakker.

En anden naturlig metode er at blande sukker med bagepulver og efterlade små spor rundt i huset ud af rækkevidde af kæledyr og børn. Den mest effektive metode er at Bland bagepulver med en lige mængde sukker og sted i områder af hyppige roach observationer. Sukker vil tiltrække roaches, mens bagepulver udvider i deres maver, fylde dem op med gas og slå dem ihjel. Naturlige metoder er så effektiv som mest detail-skalle afskrækkende produkter, undtagen uden skrappe kemikalier, toksiner og dampe.

Sted roach fælder i nærheden af døre, fodpaneler eller andre stærkt trafikerede områder for at fange og dræbe kakerlakker. Sørg for at børn og kæledyr holde sig væk fra fælder.

Forebyggelse

Et rent hjem sænker risikoen for roaches kommer inde. Kontroller skabe i badeværelset er ren, og køkkenet har ikke nogen mad rester liggende. Retter skal altid vasket og lagt væk for at forhindre roaches fra at være tiltrukket af sidesten mad.

Forhindre roaches i at komme i huset af sealing revner og reparation af vandrør, der kan give en måde.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com