Hvordan opbygger jeg en Pergola med kompositmaterialer?

November 25

Hvordan opbygger jeg en Pergola med kompositmaterialer?

Arbejder med kompositmaterialer ligner arbejder med træ, med et par vigtige forskelle. Mange entreprenører sige at designe en pergola med kompositmaterialer er en udfordring, og mange af dem vil ikke gøre det. Det kan gøres; denne pergola har bare brug for lidt mere støtte, end andre gør.

Instruktioner

•Indstil om du vil bruge kompositmaterialer, for netop de støtte stillinger og bjælker (frame) eller for hele pergola. Kompositmateriale afskalninger ofte under sin egen vægt, så entreprenører siger det er normalt ikke anbefales at spænde over mere end to fødder uden støtte.

Fordi det ikke vil afholde nogen ekstra vægt i en pergola, som det ville, når der anvendes i et dæk, kan span blive lidt længere. Kompositmaterialer ville arbejde for de bjælker, der løber langs ydersiden af denne pergola, fordi de hvile på støtte kolonner hver fire fødder. Hvis du vil bruge det til spær, skal du køre bjælker fra huset hver otte fødder. Dette ville gøre for en brudt op pergola, som måske eller måske ikke være ønskeligt, afhængigt af din smag. Ved hjælp af både kompositmaterialer og ægte træ løser dette problem. Du kan bruge traditionelle træplader til spær og hvis du gerne vil, bruge kompositmaterialer til søjlerne og bjælker, der hviler på søjler.

•Sæt opretstående stillinger i kantede parenteser efter indehaveren. Hvis du ikke har efter holder beslag på plads, installere dem eller har dem installeret alle fire fødder langs omkredsen nu, derefter indsætte stillinger i parenteserne.

•Measure træ for pergola. Bruge sammensatte gering sav eller bordet så for at skære alle brikkerne af kompositmaterialer og traditionelle træplader til korrekt størrelse og form. Hvis du vil have afrundede ender, skal du bruge en router og gøre dem alle på samme tid så er de ensartede. Skær et mønster i affaldstræ, og bruge det til at skære stykker. Cut firkantede hak ud af spær med bordrundsav eller saber så så de kan glide ned over de udvendige bjælker. Sand dem alle på samme tid, ved hjælp af en sander til at spare tid.

•Predrill huller for lag bolte og skruer. Predrilling gør det nemt at glide i bolte, og det vil bidrage til at undgå paddehatte rundt om hovedet på skruerne. Du kan ønske at have en hjælper lift en bestyrelse på plads, så du kan markere placeringen af bolte og skruer, så fjern bestyrelsen og predrill huller.

•Mark placering af orkanen klip, derefter knytte dem til de traditionelle træplader. Anden ende vil tillægge bjælker i et andet trin.

•Saml pergola. Har en helper lift en stråle sektion på plads på toppen af og mellem to sammensatte indlæg. Har hjælperen hold afsnittet bom stadig mens du vedhæfte det til hver af stillingerne med lag bolte og en socket adapter til din Akku boremaskine. To beam sektioner vil mødes i midten af hver lodret stilling, så Placer dem i overensstemmelse hermed. Giver mulighed for ekspansion i det sammensatte materiale, der vil opstå som følge af temperaturændringer; ikke stramme boltene helt. Bjælker vil køre omkring den udvendige kant af pergola, at gøre en ramme, der er knyttet til de opretstående indlæg.

•Mark placering af spær på bjælker. Løft en 2-tomme ved 6-tommer af 12-fods bord på toppen af bjælker (ægte træ brædder anbefales til dette). Start på midten og arbejde mod kanterne, placere en bestyrelse om hver to fødder. Skub bestyrelser ned på plads ved at skubbe slots ned over de sammensatte bjælker, men ikke vedhæfte dem endnu.

•Anbring boards om hver to fødder, undgå de lodrette stillinger. Når du har dem, hvor du vil have dem, knytte dem til bjælker ved hjælp af 3-tommer lange træskruer og orkanen bånd. Husk at levne plads til ekspansion. Traditionelle træ kunne hakkede i både brædder og skruet ned gennem toppen af spær i bjælken (Se referencer), men kompositmaterialer har brug for mere plads til bevægelse.

•Decorate din pergola som ønsket. Plante vining eller slyngplanter, væver stof gennem 2-tommer af

6-tommer boards, eller hvad passer til din stil.

Tips & advarsler

  • Sammensatte pyntede udvide og kontrakt en hel del med temperaturændringer. Dette skal imødekommes ved hjælp af forskellige metoder til fastgørelse og forlader plads til udvidelse og sammentrækning.
  • Forvent bevægelse i pergola, især hvis det er fritstående.
  • Spørg din lokale hjem forbedring butik for at se hvad producenter anbefaler til brug med kolonner eller indlæg du ønsker.
  • Holde som poster sammen til at bevare overblikket, mens du arbejder.
  • Tjekke din lokale bygningsreglementer før du begynder dette eller ethvert projekt.
  • Fastgørelse pyntede kompositmateriale sikkert er en udfordring.
  • Predrilling er vigtigt at forhindre paddehatte, som er en forhøjning af materialet udvikle omkring hovedet af skruen.
  • I modsætning til mange reklamer hævder, gøre pyntede kompositter forfald, og nogle skimmel og rådne ret hurtigt. Hvis du vil bruge pyntede kompositmateriale, bruge en, der har zink Borat tilføjes træfibre at forhindre rot.
  • Der har været minder på nogle kompositmaterialer, fordi nedbrydning i plankerne skaber fall farer.
  • Ikke stramme lag bolte

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com