Sådan holder en Storm døren fra smækker i vinden

11/25/2014 by admin

Når du vil maksimere varme og køling tab fra dit hjem, kan en storm døren aktiverer denne energibesparelser. Fordi en storm døren giver et ekstra lag mellem dit hjem og uden elementer, kan du nyde lavere energiomkostninger til varme og køle dit hjem. Storm døren behov for regelmæssig vedligeholdelse for at holde det fungerer korrekt. Holde en storm døren fra smækker i vinden eller dele af døren kan ikke arbejde ordentligt.

Instruktioner

•Hook "S" krog den ene ende af vinden kæde gennem "S beslag" på indersiden top kanten af døren--designet til fastgørelse af vinden kæde.

•Åbn storm døren ud til en 90-graders vinkel fra døren og hold den der et øjeblik. Bestemme, hvor længe kæden skal være så døren åbner ikke længere end 90 grader og markere den link, der gør det muligt for denne afstand.

•Hook ene ende af "S" krogen i anden enden af vinden kæden på den markerede kæde link. Krog anden enden af krogen, "S" gennem "S beslag" på den øverste kant af storm døren - designet til fastgørelse af vinden kæde.

•Find spændinger-justering skrue på indersiden slutningen af døren tættere (placeret på indersiden kant af storm døren). Drej denne skrue til højre for at stramme spændingen og gøre døren tæt mere fast i vinden. Drej denne skrue til venstre for at løsne spændingen og gøre døren tæt mindre fast i vinden.

Relaterede artikler