Sådan fjerner sprittusch breve

May 19

Sådan fjerner sprittusch breve

Magiske markører er en sjov at bruge til håndværk og malebøger, selvom yngre børn kan undertiden bruge markører vildt ved at skrive bogstaver på væggen eller tæppe. Magiske markører forårsage pletter, der er svære at fjerne og til tider kan ikke renses helt. Du kan rense pletter efter bedste evne og i nogle tilfælde, fjerne sprittusch brev pletter.

Instruktioner

•Brug vand til at skylle sprittusch breve, hvis pletten er de seneste. Hvis skylning med vand ikke fjerner sprittusch bogstaver, skal du fortsætte til trin 2.

•Spray sprittusch breve med hårspray, og sørg for at mætte bogstaver. Hurtigt skylles med vand og tørres med en klud.

•Sæt en ren klud på sprittusch breve og bruge en separat klud dabbed med alkohol til at trykke på sprittusch bogstaver for at mindske og fjerne pletten. Fortsætte blotting sprittusch breve med afdæmpet alkohol klud, indtil pletten er mættet godt. Lad sidde 30 minutter for at tillade pletten i blød i korrekt. Skyl området med vand, når du har fjernet så meget af pletten som muligt. Brug neglelak til at hjælpe med at fjerne resten af sprittusch pletten engang skylles. DUP og ising området flere gange til at fjerne pletten. Hvis denne metode stadig ikke fjerne pletten, skal du fortsætte til trin 4.

•Blot området med en afdæmpet ren klud med acetone. DUP området, indtil du opdager en forbedring. Hvis ingen forbedring, skal du fortsætte til trin 5.

•Blot området med tandpasta. Ikke gnide tandpasta i bare skamplet området og skyl med vand. Hvis stadig ingen resultater er vist, kan du prøve at bruge en kommerciel orange renere. Hvis dette ikke fjerner sprittusch bogstaver, kan du muligvis ikke fjerne pletten.

Tips & advarsler

  • Overhøre en inconspicuous område før du forsøger at bruge acetone, tandpasta eller alkohol på tæppe eller andre klæder for at se om det gør skade.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com