Sådan Beskær et langbenet te Olive Bush

December 3

En te oliven (Osmanthus fragrans), eller sød olive, kan parfume din hele værftet månedsvis--fra slutningen af efteråret og til foråret i nogle klimaer. Denne varmt vejr evergreen, hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8-10, har en oprejst form og kan nå 20 fod høje og bruges som et lille træ, men det er mest almindeligt en busk, 6 til 10 fod. Eksperter Bemærk at planten kræver ikke megen beskæring for en attraktiv form og endda trives på omsorgssvigt, men te oliven kan miste løv i bunden som det aldre. Beskære en langbenet te oliven bush for at gendanne sit gode udseende.

Instruktioner

•Spray vinger på din beskæring værktøjer med en fuld styrke husstand antiseptisk renere for at fjerne enhver dvælende svampesygdom de kan bære over fra andre beskæres for nylig planter. Tør vingerne med køkkenrulle

•Klippe ud helt døde eller brækkede grene tilbage til hvor de mødes den vigtigste ramme for busk når som helst du bemærker dem. Te oliven har en treelike form, udvikle grene ud en eller to store kufferter.

•Klippe en tredjedel af de ældste, leggiest stængler tilbage til hvor de tiltræder hovedstammen eller en anden stor stilk, nær bunden af planten i det tidlige forår før nye vækst begynder. Te oliven er almindeligt beskåret, når de er færdig blomstrer i foråret. Fornyelse beskæring gøres bedst som ny vækst begynder for hurtigste genvækst, selvom du kan miste nogle blomster.

•Shorten resterende stammer halve med enten håndsakse eller Beskæresave, afhængigt af diameteren af grenen. Skær med en 45-graders vinkel over en vender udad bud, leaf cluster eller blad ar--hvor blade engang blev. Te oliven kan udvikle nye vækst på gammelt træ. Nye grene og friske blade udvikle sig fra punktet af snittet.

•Gentag beskæring proces det følgende forår. Snit en tredjedel af de ældste, leggiest stængler tilbage til hvor de tiltræder hovedstammen eller anden store stammer og forkorte de resterende stængler af halvdelen.

•Thin krydse, alt for overfyldt eller svage spirer fra nye vækst efter blooms fade i foråret. Foretage nedskæringer, hvor de tiltræder en gren, skære hele anlægget til at lade lys ind i midten af anlægget til at forhindre fremtidige legginess.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com