Hvad skal man med en Gun fundet i en gammel sikker?

December 14

Hvad skal man med en Gun fundet i en gammel sikker?

Finde en pistol kan være en farlig situation for dem bekendt med skydevåben. Selv hvis du har brugt skydevåben, kan en gammel eller funktionssvigt pistol forårsage alvorlige skader eller skade at du eller dine omgivelser.

Forholdsregler

Ifølge kantet kat er den første regel når man nærmer sig et fandt skydevåben altid opfører sig som om det er indlæst og bevæbnet, uanset om det virkelig er eller ej. Dette er fordi mange skydevåben udledes ved et uheld, når brugeren menes at være tom eller harmløse.

Afvæbnende

Næste, skal du sikre at din pistol ikke vil utilsigtet udledning i din besiddelse. Selv transporterer det kunne et eller andet sted være farlige, så komme i kontakt med nogen oplevet med kanoner. Dette kunne være en nabo, ven, lokale pistol shop ejer eller politibetjent.

Indstillinger

Når pistolen er afvæbnet og sikkert at være i din besiddelse, lære mere om det. Hvis det er en krig eller antikke levn, kan du muligvis donere det til et museum eller sælge hvis til en samler. Hvis ikke, kan du muligvis bruge det selv til jagt eller self defense.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com