Sådan bor Under indkørsler og fortove

May 29

Sådan bor Under indkørsler og fortove

Ofte når at fuldføre renovering af et hjem eller landskabspleje projekter for en gård, støder du på en situation, hvor du skal grave et hul under fortovet eller indkørsel. Du kan rippe ud af fortovet eller indkørsel, installere det nødvendige udstyr og derefter geninstallere, men det er dyrt og tager en masse tid. Der er en enkel måde du kan core et hul under fortovet eller indkørsel med en minimal mængde af arbejde og monetær investering.

Instruktioner

PVC-rør metoden

•Dig en grøft, der løber vinkelret på fortovet eller indkørsel, der måler 2 fod dyb og 2 fod længere end bredden af fortovet eller indkørsel.

•Klippe en 4-tommer-diameter PVC rør til en længde ca 1-foot længere end bredden af indkørsel eller fortovet. Skære ene ende af røret med en 45-graders vinkel med en bajonetsav.

•Sæt den spidse tip af PVC-rør mod slutningen af renden vender din indkørsel eller fortovet.

•Pound PVC rør i snavs ca 3 til 6 inches med en forhammer og et stykke af skrot træ på enden af røret, og derefter trække PVC rør tilbage ud af hullet. Tømme snavs ud af røret.

•Skub røret tilbage i hullet med den spidse ende drejes til en anden stedet og derefter hammer røret ind i hullet en anden 3 til 6 inches. Trække røret og tømme den. Gentag dette indtil du kommer til anden siden af indkørsel eller fortovet.

•Anvend en højtryksrenser udstyret med et "nul grader" tip på tryllestaven hvis jorden under fortovet eller indkørsel ikke er stenet eller komprimeret. Et nul grad tip skyder en straight skudt af trykbærende vand, som vil skabe et hul i snavs stort nok for ledninger eller små rør. Placer spidsen af højtryksrenser for enden af renden, så det står over for indkørsel eller fortov og derefter trykke på aftrækkeren. Hold tryllestaven stabil, som det løsner snavs og skyller det ud. Tom vand fra grøft med en spand som renden fyldes op med vand og sediment. Holde skyttegrav så tomme som muligt, mens du arbejder for at minimere det rod, lavet af de mudrede vand. Fortsætte opskæring tryk vandet når anden siden af fortovet eller indkørsel.

Tips & advarsler

  • Hvis din ejendom er især stenet terræn eller tætte jord, erstatte en stål rør af PVC. Bruge en bajonetsav med en metal kniv til at skære vinklen på enden af røret.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com