Hvordan at rengøre gamle polyurethan trægulve

December 17

Polyurethan finish tilføjer en glans belægning til toppen af træ gulv overflade, som kan bære tynde i år af slid og ælde. Finish skaber et beskyttende lag, der vil forhindre gulvet skrabe sammen med en barriere, der vil forhindre pletter fra indstilling til trægulve. Rengøring trægulve er en nem opgave. Enten med eller uden en polyurethan finish, kan du bruge de samme milde rengøring ingredienser for at holde gulve ser rene og poleret.

Instruktioner

•Sweep over gulvet ved hjælp af en støv moppe. Disse bløde mops er tilgængelige på ethvert hjem forbedring butik, og sidste år. De er lavet af en blød mikrofiberklud, der samler støv på trægulve uden at ridse overfladen. Feje over gulve at indsamle løs støv, og ryste mop udendørs.

•Fyld en spand med omkring en gallon af varmt vand og omrøres i to skefulde flydende skålen vaske. Sæben vil fungere som en mild sæbe, der vil skade hverken trægulve eller polyurethan finish. Agitere vandet indtil sæbebobler form.

•Tilføj en valgfri kop bagepulver til rengøringsmiddel, som vil fungere som en deodorizer. Dette er især nyttigt for badeværelsesgulv og gulve, der ofte kommer i kontakt med kæledyr. Rør bagepulver i vandet, indtil den er opløst.

•DIP dit mop i rengøringsmiddel, derefter twist moppe til at fjerne eventuelle overskydende vand. For meget fugt kan forårsage vandskader til gulv, så det er vigtigt at anvende en lidt knofedt for at vride ud så meget vand som muligt.

•MOP over gulvene i store glatte slagtilfælde, efter korn af træ. Når gulve er blevet rengjort til din smag, så lad dem lufttørre eller Aftør over gulvene med en tør moppe til at indsamle overskydende fugt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com