Oppustelige swimmingpools med rutsjebaner

December 20

Oppustelige swimmingpools med rutsjebaner

Med lidt forskning, kan du finde en oppustelig pool med en vandrutschebane, der holder hele familien underholdt under varme vejr måneder. Swimmingpools med dias range i pris fra $40 til næsten $500, som i marts 2011. De kommer fra velrenommerede producenter som Intex og Little Tikes og mange kommer med en reparation patch eller kit.

Ocean spil Center

Intex gør Ocean spille Center er 100 inches af 77 inches af 31 tommer og har en lille pool knyttet til en større soppebassin med et dias, oppustelige palme og farverige dyr tegnet på den swimmingpool etage. Hver gruppe har sit eget bundprop med et overløb hul, der forhindrer poolen fra at holde mere end 4 og 1/4 inches af vand. Producenten anbefaler ikke denne vare til børn under tre år, på grund af en kvælningsrisiko.

Rainbow Ring spil Center

En anden oppustelige pool fra Intex, der kommer med et dias og andre aktiviteter er Rainbow Ring spille Center. Lidt større end Ocean Play Center, det er 117 inches af 76 inches af 31 inches og har to swimmingpools forbundet af et multi-farvede dias. Denne pulje leveres også med en bold roller og bolden kaste spil med seks plast bolde inkluderet og en ring toss spil med fire oppustelige ringe. I regnbuen, over den lille soppebassin, er der en vand sprøjten at holde dig cool på varme sommerdage.

Smække 'n' kurve dias

Hvis du har børn aldre fem til ti, overveje at købe Slam 'n' kurve glide fra Little Tikes. Den oppustelige pool kommer med en oppustelig klippevæg, som er den eneste måde at nå toppen af en lidt buet vandrutsjebane, der fører til et soppebassin. Det er lavet af stærk, punktere-resistente materiale, der kræver en kraftig blæser til at puste det, som er inkluderet i købet pool. Du har også spil pool i stedet for at sikre det.

Rocky Mountain floden Race

En anden kvalitet Little Tikes produkt er Rocky Mountain floden Race, der giver mulighed for to børn, alderen fem til otte, at race op hoppeborgen rock væg i centrum og løb ned en af to dias på hver side. Mens han prøvede at bestige klippevæggen, børn ansigt overraskelse lossepladsen spanden iblødsætning dem fra toppen og hvert dias har sin egen vand sprøjten at holde overfladen glat. Der er en stor splash pool nederst.

Lignende til Slam 'n' kurve Slide, Rocky Mountain floden Race er lavet af punktering-resistente materiale, som du skal sikre dit lov før inflation. Poolen leveres med en blæser og 90-dages garanti.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com