Store grønne ren maskininstruktioner

December 23

Bisselbogier stor grøn rengøring maskine er en universel model af renere, der kan rense næsten alle tæppebelagte værelse i dit hjem. Denne maskine har indstillinger og vedhæftede filer til at tillade dig at støvsuge dine tæpper og fjerne snavs, før du udfører en dyb rengøring for at komme ud pletter. For at bruge den store grønne rengøring maskine, skal du først indstille den til den støvsugning procedure, så ændre det til dyb rengøring tilstand.

Instruktioner

•Sæt den tørre filterpose over buret på bagsiden af rengøring maskinen, så kanterne er over læbe i bunden af buret. Dette er det første skridt til at indstille maskinen til at gøre en tør støvsuger, som du skal gøre, før dyb rengøring dit tæppe.

•Sæt plast bolden på det hævede område i bunden af tanken. Placer bolden buret over bolden og tryk fast ned, indtil det låser på plads. Placer bolden buret over bolden og tryk fast på det hævede område, indtil det låser på plads.

•Sæt, en af de fire støvsugning værktøjer ind i slutningen af tank sifon røret. Fastgør anden enden af dette rør ind i hullet på tank enheden. Flip parameteren "Tomrum" til "På" position og flytte værktøjet støvsugning over tæppet i en fejende bevægelse.

•Tag tør filter pose og bur fra tank. Tømme indholdet af den tørre filterpose i en skraldespand og afsætte posen. Fjerne målebægeret fra siden af tanken og hæld 2 gallon af varmt vand i hullet venstre ved målebægeret.

•Fyld målebæger op med 10 ounces Bissell tæppe Care løsning. Hæld opløsningen i hullet og erstatte målebægeret. Fjerne værktøjet støvsugning fra enden af slangen og erstatter det med ordet mundstykke børste.

•Klik "Pumpe" og "Vakuum" skifter til "On" position. Bruge gulvmundstykke for at feje gulvtæppet. Som du feje, trykke på aftrækkeren på håndtaget for at sprøjte rengøring løsning på gulvtæppet. Fortsæt, indtil ingen snavs er til stede. Når snavs er væk, frigive udløser og vakuum op nogen venstre over vand.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com