Sådan installeres Rock finér på en Garage

January 11

Sådan installeres Rock finér på en Garage

Garager gøre fremragende strukturer for ekstern rock finer tilsætning. Placere en rock finér på væggen kan gøre hele bygningen ser ud som om det blev bygget i en anden tidsalder. Tiltrækning af rock finér ligger i deres nem installation og deres næsten umulig at skelne ydre fremtoning fra standard klippevægge, især på afstand. Installation af rock finér til en garage vil tage mindst tre dage, og er en meget hurtigere projekt, hvis der er mange assistenter, som arbejder i bølger rundt om garagen, så meget af arbejdet foregår i trin.

Instruktioner

•Locate studs fra ydersiden af garagen på væggen ved hjælp af en stud finder, hvis det er muligt. Marker steder klart med en permanent markør. Gå videre som normalt hvis studs ikke kan findes, da de træskruer vil installere sidespor og isolering materiale uden væsentlige negative virkninger.

•Drill huller hver 12 inches i hver stud. Bore huller hver seks inches rundt dørkarme og windows. Sand hele udvendige overflade af garagen som finér vil være tilknyttet. Aftørre overskydende savsmuld.

•Sno tremme stramt omkring garage overflader, boring det på plads med 3-tommer galvaniserede skruer og plastik disk skiver i hver af de forborede pilot huller. Skær tremme efter behov med den tin snips. Overlappe alle tremme sømme med over 6 inches af ekstra tremme, og aldrig har en søm på et hjørne.

•Spread mørtel over hele tremme overfladen til en dybde af 1/2 tommer. Tillad mørtel til tørre i fire timer og derefter bruge en skrabning værktøj eller rake scuff op mortared overfladen og forberede installationen af finér. Tillade to dage for mørtel overfladen tørre længere hvis luften er fugtig, eller hvis der er regn.

•Applicer finér fra toppen af garage mur ned. Dækker den bageste del af facaden med 1/4-inch af mørtel og tryk den ind i slidt overfladen tæt. Holde på plads i et minut. Bruge større sten først og derefter arbejde i mindre sten som nødvendigt, gå tilbage og skære sten til at passe med en sav. Aftørre nogen ekstra mørtel.

• Lad mørtel sat i et par timer, derefter gå tilbage og anvende injektionsmørtel til det ønskede fyld niveau. Dække injektionsmørtel med en presenning, hvis der er regn inden 48 timer efter installation.

Tips & advarsler

  • Dække de mortared overflader ved regn mellem anvendelsen af mørtel og installation af finér.
  • Aldrig klatre på stenene eller har dem støtte vægt, som de er beregnet som dekoration kun og ikke støtte strukturer.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com