Hvordan man opbygger udendørs beton trin

June 13

Hvordan man opbygger udendørs beton trin

Hælde dine egne konkrete skridt er ikke en nem gør det selv projekt. I de fleste tilfælde bør du forlade et projekt som dette til en entreprenør eller handyman sikre trin mødes bykode til anledning og køre. Præfabrikerede træ trappe stringere kan gøre projektet muligt for handy boligejer. Stringere kommer i en række størrelser og tillade dig at sætte ud en skimmel før hælde beton.

Instruktioner

•Level stedet hvor du agter at sætte dine skridt. Grave ud overskydende snavs til niveau området og kompakt fast med bagsiden af en skovl. Læg stringere i deres tiltænkte placering. Skub shims i jorden på begge sider af stringere støtte dem og sikre en oprejst position.

•Measure afstand på tværs af hvert trin. Klip 2 af 8 tømmer til at passe på tværs af stringer til at danne forreste del af hvert trin. Vedhæfte 2 af 8 stykke træ til stringer stramt med dæk skruer. Sprede madolie i hele indersiden af formen trappe. Smøring vil gøre det lettere at fjerne brædderne når trappen have helbredes.

•Purchase forblandet beton fra din lokale hjem forbedring eller hardware butik. Forblandet beton er en blanding af cement, sand og grus og er et godt valg for små hjem forbedringsprojekter som trapper.

•Shovel beton i formen overfyldning lidt. Tamp ned i betonen og eliminere bobler og luftlommer med en skovl. Glat i toppen af hver trappe med en murske. Tillad beton hærde i 24-48 timer. Fjern former.

•Coat trin med en sealer at beskytte betonen mod fugt. Du kan finde konkret sealer i afsnittet maling af din hardware butik. Roll sealer på trappen med en fjerdedel-tommer nap roller.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com