Sådan Dry tæppe polstring

January 25

Ulykker sker dette resultat i mætning af dit tæppe polstring med vand eller væsker, som kræver, at du tør polstring. En alt for våd Tæpperens, oversvømmelse eller andre vandskader, tæppe polstringen skal tørre grundigt for at fjerne dårlig lugt, skimmel og meldug vækst. Hvis dit tæppe polstring har været våd i mere end 24 timer, der er en virkelig god chance din polstring er allerede inficeret med mug og det er muligvis ikke sikkert reddes. Tørring dit tæppe polstring er ikke en kompliceret procedure, men det vil tage tid at opnå tilstrækkeligt.

Instruktioner

•Drej på klimaanlægget at begynde at fjerne fugt fra luften og tæppe polstring. Sætte på din gummi eller arbejdshandsker og et par af sikkerhedsbriller.

•Retract tæppe over den våde område tæppe polstring ved hjælp af et par tænger eller et tæppe aftrækker til greb løber tæt på baseboard af væggen og trække det væk fra polstring. Brug tænger til at trække tæppet fra tack strip nær væggen. Du skal muligvis fjerne gulvtæppet hæfteklammer nær væggen hvis en tack strimmel ikke var brugt. Brug nålen næse tænger til greb hæfteklammer og rykke dem ud af tæppet.

•Klap tæppe fra den våde tæppe polstring. Brug den våd/tør støvsuger til at suge så meget vand fra padding som du kan. Trampe på polstring med en ren sko at tvinge vand til toppen og støvsuge det væk med en våd/tør slange. Holde alle elektriske ledninger fra vandet eller våd polstring.

•Sprinkle vådt tæppe polstring med bagepulver. Bagepulver vil absorbere lugt og fugt.

•Indstil op boks fan foran den våde polstring, men ikke på den våde polstring. Blanding af vand og el-apparater udgør en risiko for elektrisk stød. Åbn et vindue til ventilation. En fan vil flytte luften omkring, men ikke vil tørre op væde af sig selv. Tillad polstring til at tørre ud i den cirkulerende luft.

•Vacuum bagepulver fra tørt tæppe polstring og spray polstring og bunden af tæppet med spray desinfektionsmiddel. Erstatte eller fjerne tæppet over polstring.

Tips & advarsler

  • En affugter kan hjælpe med at fjerne fugt i luften og tæppe polstring så godt.
  • Afhængigt af intensiteten af polstring mætning eller hvad tæppe polstringen var gennemblødt med for eksempel spildevand, tæppe polstring muligvis ikke reddes. Tæppe polstring er billigere at erstatte end tæppe og har tendens til at havnen flere bakterier og mold sporer. For de flestes vedkommende er alvorligt gennemblødt tæppe polstring ikke salvagable, især hvis stillestående vand blev tilovers polstring i mere end 24 timer.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com