Hvad er årsagerne til vandskader til lofter?

June 29

Hvad er årsagerne til vandskader til lofter?

Vandskade i loftet kan være et tegn på et langsigtet problem, fordi vand kan sidde på loftets flade i lang tid før det opsuger gennem til hvor du kan se den. Der er også et par årsager, der er pludselige og kan bringe et loft ned på dit hoved i korte orden. Når du ser problemet, kigge efter kilden til den uønskede vand og løse det hurtigt, sætter at fjerne eller tørring våd gips før loftet falls eller skimmel ind.

Utætte rør

En burst eller utæt vandrør er en sandsynligvis synderen for vandskader til lofter, vægge og gulve. Om en pipe brister på grund af frost vejr, metaltræthed, en løs forbindelse i et toilet eller opvaskemaskine i lejligheden ovenpå, eller en slidt skive er faktisk ligegyldigt. Når vandet begynder at flyde, vil det snart regnvejr i dit hus. Desværre, i nogle tilfælde skal du fjerne en del af loftet for at finde kilden til lækagen.

Tag skaden

Mangler helvedesild og slidte blinkende omkring skorstene kan også forårsage vandskader til lofter. Afhængigt af det område, hvor vandet siver gennem, kan det tage meget lang tid for den at suge igennem lag af absorberende isoleringsmateriale at nå loft gips. Dette kan forårsage alle slags mug problemer sammen med den ekstra udgift til aftagning og genpåsættelse gennemblødt isolering. Undersøg dit tag regelmæssigt og reparere skader helvedesild og blinke, så snart de opstår.

Dårligt tætnes badeværelser

Noget så simpelt som mangler eller er beskadiget caulking omkring badekar, brusere og håndvaske kan føre til vandskade på gulvet nedenfor. Tegn på det omfatter afskallende maling, sprede misfarvning, og synke. Problemet kan forværres, hvis badeforhæng ikke er tegnet korrekt med foring på indersiden af karret til at forhindre vand i at nå gulvet udenfor. Fjerne og erstatte gamle eller mugne caulking med en nice, stramme sæler.

Ice dæmninger

Ice oprustning langs tagrender skaber isen dæmninger, der kan tvinge vand op og under tagskægget, farvning og skader loft gips langs ydersiden vægge. Det bliver endnu værre når isen smelter og frigives i vilde spring temperatur gynger af sne og regnvejr. Tage skridt til at sikre dine tagrender er fri for blade om efteråret og kan løbe vand ned og væk fra tag til at forhindre is dæmninger opstår.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com