Hvordan kan man øge blomster på tomatplanter

February 15

Tomater er rockstjerner i haven. De er godt elsket, nemme at dyrke og få godt med de fleste andre planter og grøntsager. Enhver gartner vil fortælle dig, at hvis du ønsker flere tomater skal du mere tomat blomster. For hver blomst vil at blomstrer, du vil finde de fleste senere producere en lækker rød frugt. Så hvordan kan du få flere blomster til at blomstre på dit anlæg? Der er nogle afprøvede og sande havearbejde tricks, der kan hjælpe dig med at øge blomst og senere tomatproduktionen.

Instruktioner

•Fremme blomst produktion fra begyndelsen ved at tilføje nogle tomat vegetabilsk gødning sætteplante Potter når planterne begynder at skyde.

•Når stiklinger vokse i fuld planter og begynde at blomstre, er det tid at omplante dem udendørs. I hvert hul du grave for dit anlæg, drop i nogle vegetabilske fødevarer. En langsom frigivelse tablet ville være perfekt til din tomatplante.

•Kapacitet planter kun to gange om ugen. Dette vil sænke chancerne for blomster at få alt for klamme. Klæg blomster kan tiltrække farlige skimmelsvampe og sygdomme. Være opmærksom på hvor meget nedbør dine planter modtage og foretage justeringer skal du.

•Støtte væksten i dit anlæg ved at omgive det med en tomat bur. Tomater bære en masse vægt, når de vokser. En vejet ned plante vil have en vanskelig tid producerer blomster til potentielle nye tomater. Guide grene til at bruge buret som en støtteordning og holde din plante sunde.

•Tilskynde ved hjælp af humlebier til bestøvning af at gøre din tomat Haven sikkert for disse flyvende venner. Afskrække bug-spiser fugle fra hænge ud i haven. Fugle er naturlige fjender af bier. Hæng folien pie plader fra tomat bure at afskrække fugle fra besøger for ofte.

•Test din jord lejlighedsvis at være sikker på, at du har masser af kvælstof i jorden. Nitrogenholdig jord producerer floriferous tomatplanter. Gødning på 10-10-10 har den perfekte kvælstof og kalium niveauer for tomatproduktionen blomst.

Tips & advarsler

  • Dyrke andre planter i din have, der vil hjælpe med at tiltrække bier. Humlebier som squash, meloner og vilde blomster.
  • Alt for mange blomster kan resultere i lav frugtproduktion. Du ønsker en gylden middelvej for ikke alt for mange eller for få blomster på din tomatplanter.
  • Luftfugtighed kan påvirke blomst produktion. Hvis din luft er for tør, kan du overveje at bruge dug slanger nær bunden af dine planter til at give luft fugt omkring planterne. Høj luftfugtighed kan forårsage tomatplanter at visne.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com