Hvordan at tage sig af Rose planter

February 22

Hvordan at tage sig af Rose planter

Rosenhave er frodige, farverige skærme af blade og blomstrer og kan vise fra foråret til at falde, hvis de er glade. For at holde roser glad tager konsekvent pleje gennem fodring, vanding, lugning og endda beskæring, selv om, og kræver en stor gang engagement. Hvis du starter din egen roser i hjemmet, plante dem i den rigtige placering og derefter følge nogle bestemte retningslinjer for en søde, farverige blomstrende sæson i foråret og sommeren.

Instruktioner

•Plant roser i den rigtige placering eller flytte potteplanter roser til områder hvor de får hvad de har brug for. Holde roserne i områder hvor de får mindst fire til seks timer i solen i løbet af dagen, med mere sol fører til bedre blomstrer. Hvis du ikke kan levere solen hele dagen, sætte roserne hvor de får morgensolen og eftermiddag skygge. Sørg for, at roserne får god dræning og har 2 til 3 fødder hver for vækst.

•Kapacitet roser i 30 minutter hver to til tre dage med slange på en medium indstilling. Dette sikrer en lang, blid blød for hele rodklumpen. Tillad ikke din roser at gå tør når som helst, da det vil begrænse både vækst og blomstrende.

•Cultivate steg jorden og trække ukrudt en gang om måneden for at holde haven sund. Bruge en hånd gaffel til at grave ind i top 2 inches af jord og bland det. Træk ukrudt og bryde op snavs clods at sikre god dræning.

•Prune roser i slutningen af vinteren til at stimulere nye foråret vækst og til at forme planterne. Skære døde eller beskadigede træ og enhver stokke, der vokser gennem midten af rosenhæk. Skære de resterende Stokke ned med en tredjedel til halvdelen at neaten anlægget. Når du er færdig, skal du have stokke, der vokser lige op fra jorden.

•Når roser i foråret med 2 inches af organisk kompost for fugt opbevaring og langsigtet økologisk ernæring. Bland kompost i top 2 inches af jord, derefter tilføje rose-specifikke gødning og benmel for øget ernæring. Denne fodring bør finde sted, når du ser den første blush nye blade. Altid vand umiddelbart efter du fodrer.

•Når roser igen på den første bloom og derefter igen efter nogen ekstra tømninger af blomstrer. Bruge rose-specifikke gødning og fisk emulsion på hver af disse fodringer, ifølge producentens anvisninger. Afbryde din feedings to måneder før den første frost i dit område, som gødning på tidspunktet vil føre til ny vækst, der vil dø i vinter.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com