Hvordan at reparere en Extensa vandhane

March 1

Hvordan at reparere en Extensa vandhane

Moen Extensa vandhane kommer med en pull-out håndtag eller en regelmæssig tud hoved. Hvis utætheder opstår, eller du finde strømningshastigheden er langsommere end normalt, er der en hurtig reparation du kan udføre, der vender tilbage vandhanen til som ny betingelse. Reparere vandhanen ved udskiftning patron i håndtaget med en ny fra en Extensa reparationssæt. Det tager en halv time at fuldføre reparationen, og du behøver kun nogle grundlæggende VVS viden at få din vandhane arbejde igen.

Instruktioner

•Shut for vandet til vandhanen ved at lukke to ventiler på vand rør under vasken.

•Tag plasten stikket i bunden af vandhanen håndtaget og tag ud skrue under det med en unbrakonøgle. Derefter, træk håndtaget ud af armaturet.

•Tag dome (den runde hætten på vandhanen kroppen) ved at dreje til venstre og trække off del. Forstå kuplen med store tænger og tænder hvis del er fast. Fjerne spacer og skru den hane patron møtrik ved at løsne den med et par store tænger.

•Tag patronen ud af vandhanen og renses med vand, og derefter erstatte den. Du kan også udskifte hele patronen med en ny fra lappegrej. Hvis patronen ikke i god stand og viser tegn på skade, erstatte den.

•Sæt vandhanen tilbage sammen ved at stramme patron møtrik, erstatter spacer og dome, skubbe håndtaget tilbage på og stramme håndtaget skruen. Erstatte stikket.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com