Skal du bruge barn Gates?

July 10

Skal du bruge barn Gates?

For forældre med babyer eller små børn, bør sikkerheden være nummer et. Du skal gøre dit hjem et sted, hvor din lille én kan udforske og spille uden at skulle bekymre sig om falls, bryde glas eller elektrisk stød. Beskyttelsesdøre kan give denne sikkerhed, og er relativt nemme at installere.

Placering

Hvis du har trapper i eller uden for dit hjem, er det afgørende at installere baby låger i toppen og bunden. Ifølge BabyCenter er falder fra trappen en førende årsag til skadestuebesøg i børn under 2 år. Nogle forældre kun installere gates øverst, men små kan lige så let kravle op ad trappen og derefter falde tilbage ned. Mange forældre vælger også at bruge gates til separate lokaler for at holde små børn væk fra visse områder i huset, såsom formelle spisestuer, køkkener, badeværelser eller områder hvor kæledyr bo, blot for at holde små ud af skabene, toiletter, hund skåle, vitrineskabe, og den som. Du kan også bruge beskyttelsesdøre for at afspærre farlige områder, som dæk fører til åbne vand, motion udstyr eller områder med udsatte elektriske ledninger eller elektronisk udstyr.

Timing

BabyCenter anbefaler, at du installerer beskyttelsesdøre engang før dit barn når 5 måneder i alder, da de fleste babyer begynder at kravle mellem 6 og 10 måneder. I blot et par dage, kan en baby mestre kravler så at han er i stand til at skyde på tværs af et værelse i øjeblikke. Derfor, du bør installere gates, når dit lille barn viser tegn på, at han er klar til at kravle, som trækker op på sine hænder og knæ eller scooting rundt på sin mave.

Hardware-monterede porte

Ifølge Consumer Reports er hardware-monterede porte den eneste sikre valg for toppen af trapper. Denne type af gate er knyttet til en dørkarm eller en væg med skruer og beslag, giver en sikker barriere for at holde dem fra at falde ned ad trappen. De fleste er lavet af emalje-belagt stål, træ eller aluminium slanger. Sørg for at installere din gate, så det svinger åbne fra trappen, da det er farlig at åbne en port i toppen af trappen, hvis det svinger mod dig. Hvis ikke du er typen handy, kan du leje en professionel baby proofing virksomhed for at installere disse porte.

Tryk-monteret Gates

Pres-monterede porte er et godt valg til bunden af trappen eller mellem værelser. Hvis du vil beholde dine små børn ud af visse værelser, som en formel stue med knuses nipsgenstande eller dyre møbler, eller du blot ønsker at midlertidigt adskille dit køkken, mens du er madlavning, bruge Tryk-monteret gates. Disse ikke er permanent fastgjort til væggen, så du kan tage dem ned eller flytte dem når som helst du ønsker. Denne type af gate bruger et pres bar eller låsemekanisme til kile gate på plads uden brug af nogen hardware.

Andre ting at overveje

BabyCenter anbefaler at købe en ny port med juvenil produkter producenter Association certificeringsmærke. Sørg for at installere gate ifølge de medfølgende vejledning. Sørg for, at bunden af porten er tæt nok til den begrundelse, at din baby kan ikke klemme under det eller blive fanget nedenunder. Husk på, at en baby port er aldrig en erstatning for en vagtsom forælder.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com