Tøjvask, rengøring Tips for skimmel

March 12

Tøjvask, rengøring Tips for skimmel

Skimmel vokser i fugtige, fugtigt og varme steder, så tøj er et ideelt sted for skimmel kan trives. Når du forsøger at fjerne skimmelsvamp fra stof, er tiden essensen. Jo hurtigere du fange mold, jo lettere bliver det at fjerne. Før du begynder at hvidvaskning af elementer, mug gå udenfor og Børst alle overflade skimmelvækst at forhindre spredning af sporer i dit hjem. Vaske elementer med sæbe og vand og så lade dem tørre i solen. Dette vil hjælpe med at fjerne nogle mug pletter. Brug følgende tip til at fjerne de resterende mug fra tekstiler.

Eddike

Hvid eddike er en kraftfuld skimmel renere, der kan bruges på næsten alle overflader, herunder tøj, ifølge Reader's Digest. Ikke blot eddike ren skimmel steder, men det eliminerer også den mugne lugt fra tekstiler. For at fjerne tunge skimmel ophobninger, bruge en kop hvid eddike per belastning af vasketøj. For lettere mug pletter, bruge eddike fortyndet med lige dele vand. Gentag vaskeprocessen med eddike, indtil mug er fjernet fra stoffet og lugten er væk. Derefter vaske elementer med vaskemidler til at rense tekstilerne. Tørre emner på højeste niveau varmen tilladt for de beklædningsgenstande, der vil dræbe dvælende skimmelsporer.

Blegemiddel

Blegemiddel er effektive til at fjerne mug steder fra vaskeri men kan ikke være egnet for alle former for tekstiler. Før du bruger blegemiddel, skal du læse alle tøj etiketter for at afgøre, om blegemiddel er sikkert for dine stoffer. Ifølge god husholdning er den bedste tip til at fjerne mug bruge blegemiddel til at suge pletter for omkring en halv time i fuld styrke blegemiddel, så skyl og vask Tøjvask som sædvanlig. For tøj og sengetøj, der ikke kan gå i vaskemaskinen, gnid en lille mængde blegemiddel på pletten. Lad blegemiddel suge ind i stoffet i et par minutter og derefter vaske med en klud dyppet i mild sæbe. College af familie og forbruger Sciences på University of Georgia tyder på iblødsætning skimmel-farvede område i en løsning på to spiseskefulde af blegemiddel blandet med en quart af varmt vand i 5 til 15 minutter. For stoffer, der ikke kan vaskes i regelmæssig blegemiddel, sættetid elementer i 30 minutter i ¼ kop af ilt blegemiddel (ofte kaldet alle stof eller perborat blegemiddel) blandet med én gallon af varmt vand. Derefter hvidvaske som sædvanlig.

Borax

Borax fjerner mug uden barske giftige dampe. For at udrydde mug på stof, købe borax vaskemidler eller tilføje borax pulver til en normal belastning af vasketøj. Ifølge blackmold.awardspace.com er borax mest effektiv, når du blander det med varmt vand før du tilføjer det til din tøjvask. For at bruge borax til at fjerne mug, skal du sætte dit tøj i vaskemaskinen med din vaskemidler. Så lad vaskemaskine fylde op og tilføje en halv kop borax opløst i varmt vand.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com