Er sød kartoffel vinstokke enårige eller stauder?

March 18

Søde kartofler vin er kendt videnskabeligt som Ipomoea batatas, og det er typisk dyrket for sin tætte, multi-farvede blade. Det er en kraftig avleren, og forstå denne prydplante vækst vane er det første skridt i at dyrke den.

Vækst vane

Prydplante søde kartofler vin er en plante, der er en flerårig plante i varme klimaer, og en årlig i koldere vejr. I USDA voksende zoner 8 og lavere, er anlægget en årlig, der skal genplantes hvert forår. USDA voksende zoner 9 og op, hvor det er hjemmehørende, er sød kartoffel en flerårig plante, der returnerer hvert år.

Søde kartofler vin i Container

I kolde klimaer, kan flerårig sød kartoffel vinstokke bragt indendørs og holdt i løbet af vinteren. Skære plantens vand når vejret bliver koldt og tillade vin at gå hvilende. Bringe den i en beskyttet indendørs placering og kan ikke tage det tilbage uden for indtil de udendørs temperaturer over 50 grader Fahrenheit.

Formering

Når de vokser sød kartoffel vinstokke i et område, der er varmt nok, er formering let. Hver node af blade kan rod i jorden. At udbrede den søde kartofler vin, begrave en af noderne let i jorden, og gør det muligt at vokse. Når det har en god rodsystem, snip det fra moderplanten og genplante det andre steder.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com