Hvordan kan jeg opbygge en 3D tipi?

July 20

Hvordan kan jeg opbygge en 3D tipi?

Teepees, også stavet tipier eller tipi, er en type af Native American husly, der ligner telte. De nomadiske, stærkt vandrende sletter stammer bruges regelmæssigt disse kegle-formede telte, fordi de var let at samle og transport. Traditionelt 12 fod høj, er disse strukturer lavet af et dusin længe træ polakker og en robust materiale dækning. Plains stammer syet buffalo skjuler sammen for at danne dækker for deres teepees, men moderne teepee bygherrer kan vælge fra en bred vifte af let tilgængelige materialer.

Instruktioner

•Indstil den ønskede bredde af teepee base. Tilføj mindst 3 fødder til denne figur til at bestemme den nødvendige længde af polakker.

•Hold tre polakker i et stativ dannelse på tre lige punkter rundt i bunden. Lean polakkerne mod midten, så polakkerne at krydse hinanden ca 1 1/2 fod fra slutningen af polakkerne. Brug en stærk stykke reb til at binde dem sammen, hvor de krydser.

•Sæt yderligere polakker i lig afstande rundt i kanten af tipi, udfylde hullerne mellem de tre foundation poler. Lash dem sammen med reb på samme tidspunkt.

•Puncture den flade side af dækslet til omkring 6 inches fra kanten på 12-tommer intervaller. Hold den flade side af halvcirkel langs ene pol og binde materialet på plads med reb. Den afrundede del af en halvcirkel bør være at røre jorden. Stræk stoffet rundt resten af tipi, binde den resterende del af den flade side til den sidste udækkede pol. Dette vil efterlade døren åben. Hold bunden af dækslet på plads, ved at køre stakes gennem materialet og ned i jorden.

Tips & advarsler

  • Hvis oprettelsen af en mindre model af en tipi, Følg disse trin erstatte inches for fødderne.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com