Granit rengøring & vedligeholdelse

April 7

Granit er ved at blive en mere og mere populære materiale i hjemmet til bordplader, køkken backsplashes og gulve. Når rengøres og vedligeholdes ordentligt, vil granit vare i mange år, tilføjer en luft af skønhed og elegance til hvert værelse i dit hjem. Fordi det er en ikke-porøs sten, er granit nemme at passe og mindre tilbøjelige til at absorbere pletter end marmor.

Pleje af granit

Du bør holde granitbordplader ren ved at tørre overflader med en parabol klud eller svamp dyppet i varmt, sudsy vand. En mild skålen vaske eller sten sæbe vil fjerne støv, krummer og andet snavs let uden ætsning overfladen af stenen. Brug aldrig fjernelse af pletter puder eller slibende rengøringsmidler på granit overflader, fordi de vil ødelægge den blanke finish. Sure rengøringsmidler, såsom eddike, bør også undgås.Støv-mop granitgulve hyppigt for at fjerne støv og overflade snavs. Det er meget vigtigt at holde din granitgulve fri for snavs og sand, fordi disse grynet stoffer vil ridse væk på den glatte overflade af sten og skabe en kedelig, ridset udseende. Afhængigt af hvor meget mund trafik du har i dit hjem, skal du sandsynligvis til wet-mop granitgulve en gang eller to gange om måneden med en fortyndet sæbe. Et par dråber af specialiserede stone cleaner eller fad vaskemiddel per gallon af vand vil være nok til at vaske granitten effektivt. For meget sæbe vil skabe en rest på gulvet, der vil gøre granit ser beskidt og stribet.Efter vask granit overflader, altid skyl og tør bordplader eller gulve til fjern sæberester og fjerne vand pletter.

Opretholde granit overflader

Da granit er så nem at passe, er lidt nødvendige for regelmæssig vedligeholdelse. Hver 12 eller 18 måneder, skal du forsegle granitgulve og bordplader til at forhindre stone fra at blive plettet eller ætset ved kontakt med stoffer, der kan skade det, citronsaft, hairspray, eddike og tandpasta. Selv med fugemasse i sted, bør du rense bordplader og gulvbelægning regelmæssigt og aftørre ren efter sprøjtning hårplejeprodukter eller spilde sure væsker på overfladen. En hurtig test for at afgøre, om din bordplader eller gulve skal være genforseglede er at placere et glas vand på stenens overflade og vente med at se, om en ring vises. Hvis ja, er det på tide til reseal granitten.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com