Hvorfor er planter gulfarvning med Canna Coco?

07/26/2012 by admin

Canna Coco er en plante næringsstoffer løsning for planter, der dyrkes i hydroponics og andet specialmateriale. Der er også næringsstof formler til brug, når de vokser på coco kokos. Coco kokos er fremstillet af kokos avner. Det er et vedvarende alternativ til sphagnum, der har været en fælles vækstmedium for unge planter, stiklinger og starter. Jord-mindre medier tendens til at have færre svampe og sygdom problemer og limit skadedyrsangreb. Canna Coco er specielt formuleret til at give de rette næringsstoffer til jorden-mindre medier.

Canna Coco

Canna er et handelsnavn for en serie af hydroponiske næringsstoffer, substrater og løsninger specielt udviklet til at levere den maksimale dosis til planter i aqua-systemer. Oprindeligt formuleret til brug sammen med coco substrat, har selskabet nu formuleringer for andre substrater og en række medier. Canna coco er høj i humus og fulvic syrer til maksimal næringsstof absorption. Antallet af cyklusser af næringsstof indførelsen vil afhænge af typen af planter, som du voksende.

Overdreven anvendelse

Formlen er koncentreret og kræver fortynding med vand. Beløb at anvende er 1 spiseskefuld per gallon af vand. Rør blandingen godt og lad det stå ved stuetemperatur i flere timer til helt assimilere. Derefter tilsættes det langsomt til hydroponics løsning mens pumpen er tændt, cirkulerende næringsstoffer.

Med coco kokos substrat er formlen mindre skadelige fordi det siver ned langsomt i hvor rødderne vokser. Det er stadig vigtigt at følge pakken instruktioner og frekvens anbefales til typen anlæg du vokser.

Koncentration

Mindre planter og stiklinger i hydroponics eller coco situationer har finere root strukturer, der er følsomme og kan blive let brændt eller skadet af høje koncentrationer af næringsstoffer. PH i vandet påvirker hvor hurtigt og effektivt en plantens rødder op kan tage næringsstoffer. Hvis pH-værdien ikke er mellem 5,8 og 6.1, kunne planterne bliver gule på grund af enten overskydende optagelse eller dårlig optagelse. Den passende fortynding er også vigtig. Unge rodsystemer er følsomme over for koncentreret kvælstof, som forvandler dem gule. Bruge en igangsætter formel, hvis du voksende stiklinger, frøplanter eller meget små planter.

Flushing

Næringsstof løsninger kan bygge op i hydroponiske tanke og skal tømmes, hvis de ikke bevarer på passende niveauer. Salte i næringsstof løsninger kan gøre hydroponics system giftigt og skal fjernes med jævne mellemrum. Overskydende salt kan forårsage gulfarvning i hydroponics planter. En rødmen næringsstoffer er føjet til hydroponics system. Disse vil er generelt Ioniske og tiltrække og fjerne de overskydende toksiner i løsningen. Flushing bør ideelt set ske mellem hvert næringsstof introduktion.

Relaterede artikler