Den bedste måde at lime et håndklæde stang til keramiske fliser

07/27/2012 by admin

Et håndklæde bar kan være en funktionel tilføjelse til dit badeværelse. For eksempel, du kan bruge håndklæde bar for at placere et stort håndklæde før eller efter brusebad, eller du kan installere en mindre håndklæde stang for at placere et håndklæde, bruges til at tørre hænder og ansigter, når du vasker på vasken. Uanset hvilken størrelse du bruger, vil du nødt til at sørge for håndklæde stang fast fastklæbes til den keramiske fliser på væggen.

Instruktioner

•Anvend en klud og denatureret alkohol til at rense området i den keramiske fliser hvor du planlægger at lim håndklæde stang. Dette sikrer, at ingen snavs eller snavs vil komme i vejen for limning stangen. Sørg for, at området er helt tør inden limning håndklæde stang på plads.

•Tilføj en perle af 100-procent silikone caulk at omkredsen af siden af håndklæde stang, der vil blive presset mod den keramiske fliser. Start med bare en halvdel af håndklæde stang. Silikone caulk vil fungere som limen.

•Skub halvdel af håndklæde stang på plads på væggen. Hold i flere sekunder. Derefter, anvende malertape til toppen af stykket at holde det fra at glide.

•Sæt den faktiske rod i stykket du allerede limet til væggen. Anvende caulk på andet stykket. Slip håndklæde stang ind i det og derefter trykke det mod væggen, som du gjorde den første side. Holde det på plads med malertape.

•Tillad caulk at indstille i mindst en time. Derefter caulk hele vejen rundt omkredsen af hver af de håndklæde stang stykker, der er omfattet af malertape. Udjævne kanter af caulk med en fugtig klud for et bedre udseende.

•Wait indtil den næste dag at fjerne maskering tag, derefter tilføje en linje af caulk på den øverste kant af håndklæde stang stykker. Glat det over med en fugtig klud, som du gjorde de andre kanter.

Relaterede artikler