Hvordan til at hænge et stort tungt spejl på en mur

July 29

Store, tunge spejle gøre dejlige accenter for et værelse. De er ofte placeret over en pejs, nødvendiggør at de hænges over en mur. Om hænge en tung spejl eller et stort maleri, er teknikken den samme. Bare sørg for at de kroge, du bruger kan bære vægten af dit spejl. For at være sikker, skal du bruge kroge, der er designet til at støtte en tungere vægt.

Instruktioner

•Brug to kroge til at hænge et stort spejl. Hver krog bør være i stand til at støtte mirror's vægt, for at være sikker. Fordi du er hængende spejl på mursten, skal du væg ankre. Metal eller plast vil gøre.

•Drill to huller på en selv linje i mursten. Hvis linjen er ikke engang, vil spejlet hænge på en skæv vinkel. Den nøjagtige placering kan variere. Generelt overveje den fulde længde af spejlet og placere huller et sted mellem 1/4 til 1/3 af afstanden i hver side. Bore huller til at matche størrelsen af ankre. Mens boring af huller, være sikker på at bære sikkerhed goggles og bruge boremaskine ifølge producentens anvisninger.

•Sæt ankre i hullerne.

•Thread kroge på skruer og sæt skruer i ankre. Stram skruerne ned.

Hæng spejl på to kroge. Når hængende store og tunge spejle, har nogen til at hjælpe dig med at undgå at belaste din ryg eller at have en ulykke.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com