Hvordan at slippe af statiske i et vakuum slange

08/03/2012 by admin

Hvordan at slippe af statiske i et vakuum slange

Statisk i et vakuum slange er ikke så meget skyldes slange, da det er forårsaget af de omgivelser, hvor det bliver brugt. De faktiske slange vil foretage statisk elektricitet fra andre objekter, og ting som tæpper og tør husstande er statisk magneter. Processen er lavet af friktion mellem en vakuum slange og alt andet det er gnides mod, som det er især tilfældet under støvsugning. Dette vil skabe en statisk elektricitet afgift, der kan overføres til dig eller enhver anden genstand slangen rører.

Instruktioner

•Udskift en plastik vakuum slange med en eftermarkedet gummibelagt slange. I modsætning til plast lede gummi ikke statisk elektricitet meget godt, så denne ændring alene kan fjerne statisk elektricitet fra en vakuum slange.

•Kontrollér en antistatisk løsning før støvsugning ved at blande en spiseskefuld af skyllemiddel i en sprayflaske med vand. Spray denne løsning på dine tæpper og gulvtæpper skal støvsuges for at skære ned på statisk.

•Køre den en luftfugter i rum eller område skal støvsuges. Fugt skærer ned på statisk elektricitet i luften og på objekter, hvilket betyder, at det ikke umiddelbart overføres til de vakuumslangen.

•Spray et kommercielt gjort antistatisk spray, som kan findes på afdelingen og isenkræmmere. Det kan sprøjtes direkte på og ind i slangen, som alle objekterne i og omkring området til støvsuges.

Relaterede artikler