Sådan foretages fejlfinding af en Nordyne elektrisk ovn temperatur kontrol Switch

April 28

Nordyne er en virksomhed, der fremstiller udstyr til indendørs komfort, såsom aircondition enheder og ovne. Nordyne elektriske ovne er designet til at give stabil og ensartet opvarmning til dit hjem. Men hvis parameteren temperatur kontrol på din termostat ikke resulterer i den ydeevne, du har brug for fra din Nordyne elektrisk ovn, kan du prøve fejlfindingstip til at løse problemet. Kontakt forhandleren Nordyne hvis din at-home rettelser kan ikke give dig de resultater, du ønsker, eller hvis parameteren, sig synes at blive brudt.

Instruktioner

•Åbn din sikrings boks eller circuit breaker panel til at se, om en sikring er sprunget, eller hvis du har udløst en effektafbryder der leverer ovnen ikke sker noget, når du justerer temperaturkontrol skifte. Udskift sikringen med en ny eller reset den circuit breaker, hvis det er nødvendigt.

•Look på den indstilling, du har valgt på termostaten til at sikre, at det falder sammen med den temperatur, du ønsker i huset hvis blæseren plejer at komme på når du flip kontakten.

•Shut fra elektricitet til ovnen og skub filter ud for at inspicere det hvis ovnen ikke blæser ren luft, når parameteren temperatur kontrol er på. Udskifte filteret med en ny eller banke støv ned så vaske det med sæbevand og lad det tørre, hvis det er markeret "vaskbart."

•Drej off elektricitet til ovnen og skru paneler i bunden af kabinettet, hvis temperaturen er altid højere end den ønskede. Fjern panelerne og rengør støv og fnug fra indersiden af kabinettet med et vakuum.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com