Hvordan man Wire en stald for lys & Plug-Ins

May 2

Hvordan man Wire en stald for lys & Plug-Ins

Ledningsføring en stald for lys og beholdere kan være en vanskelig opgave, men med en lille tanke og planlægning, skal du ikke ansætte en elektriker. Du skal beregne belysning belastninger og beholderen belastninger for at bestemme størrelsen af panelet sub, som du bliver nødt til at installere. Du skal også finde ud af hvis panelet vigtigste service har kapacitet til at håndtere denne ekstra belastning. Medmindre du kan beregne de elektriske belastninger stede på panelet service, kan du have en professionel vurdere panelet service evne til at håndtere de nye belastninger. For at gøre vurderingen, vide, hvordan man anvende effektnedsættelsen faktorer for typer af belastninger og identificere andre forhold, der påvirker belastning beregninger.

Instruktioner

Installere den underjordiske feeder og sub panel

•Dig en grøft 18 inches dyb pr. nationale elektriske kode (NEC) krav fra stalden til den bygning, hvor det vigtigste service panel er placeret. Få så tæt på strukturerne som muligt med rendegraver eller rendegraver og derefter færdig med udgravning skovl.

•Klippe stykker af conduit til længde og lime dem sammen: Factory 90 går i graven; LB forbinder til brystvorten fodring kabel gennem bygningens vægge. Du skal beskytte kabel med conduit hvor det efterlader jorden og ind i bygningen pr. NEC regler.

•Klippe 2 og ½ tomme huller gennem væggene med hullet så og installere kabel kanal og feeder. Snit kabel længe nok til at nå de vigtigste lugs i panelet sub og 2-polet afbryder og neutral/jordforbindelse barer i panelet service.

•Monter panelet sub som tæt på indførselsstedet som muligt. Sikre feeder kabel i midten øverst knockout med et stik til kabel. Fjern kablets ydre jakke med razor knife. Skær de røde og sorte isolerede ledere længe nok til at nå de vigtigste Buss Bar forbindelsesstykker. Fratage dem og sikre dem under kompressionsskruer. Slut den hvide ledning til den neutrale bar og den nøgne ledning til jorden bar.

•Drej off vigtigste service afbryde og installere den to-polede breaker i panelet service. Installere og tilslutte feeder-kabel. Tilsluttes effektafbryderen røde og sorte kredsløb dirigenter. Slut den hvide ledning og nøgne wire til panelet service neutral/jorden bar. Sikre den nye afbryder i off position og tænde den vigtigste Afbryd.

Installere beholder og belysning afdeling kredsløbene

•Monter enheden kasser for duplex beholdere og lyskontakter. Montere beholder kasser 48 inches over gulvet og lyskontakt kasser 46 inches over gulvet. Montere boksene beholder således at intet punkt langs væggen er mere end 10 fod fra en beholder og begrænse antallet af beholdere til fem pr. 20-ampere afdeling kredsløb.

•Monter belysning outlet kasser. Et godt skøn er en belysning belastning af 1 og ½ watt per kvadratfod gulvplads.

•Installer én 20-ampere circuit breaker for hver af de 5 beholdere og én 20-ampere circuit breaker for hver afdeling kredsløb for lys. Køre en længde af 12/2 NMC kabel for hver beholder og belysning afdeling kredsløb. Slut sort kredsløb ledninger til circuit breakers, den hvide ledning til den neutrale bar og den nøgne ledning til jordforbindelse bar.

•Tilslut beholderne. Strip ¾ tommer af isolering fra enderne af ledningerne og gøre en sløjfe i dem med nåle-næse tænger. Sikre den sorte ledning og den hvide ledning under messing og sølv skruer, henholdsvis. Tilslut de nøgne ledninger til grønne skruen.

•Tilslut lyset skifter. Vedhæfte den sorte ledning fra panelet sub til bunden messingskrue og den sorte ledning fra lysene på top messing skrue. Tillægge den grønne grundstødning skrue den nøgne kobbertråd. Splejse de to hvide ledninger ved at dreje dem sammen med Lineman tænger og skrue på en wire møtrik.

•Installer lysarmaturer af splejsning armaturet ledning til matchende farve kredsløb ledninger. Sikre inventar til kasserne.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com