Sådan foretages fejlfinding af strålende Tube ovne

May 5

En metode, der anvendes til opvarmning af bygningen interiør omfatter slanger indlejret under undergulvet. En varmepumpe og cirkulationspumpe motor køre varmt vand gennem rørene, så slangen udstråler varme fra det varme vand at varme gulvet. Nogle gange, fejler ordningen hen til arbejde ordentligt. Fejlfinding strålevarme system kan hjælpe med at identificere den skyldige forårsager varme problem.

Instruktioner

Lav varme tryk

•Undersøg din kælder eller krybekælder at se Hvis vandet siver gennem ovenfra, hvis varmesystemets trykmåler viser en lav opererer pres. Når fugt eller vand er til stede under undergulvet, betyder det, der er lækage i rør. De utætte rør leverer ikke tilstrækkelig vandcirkulation for pumpen. Underdimensioneret pumpen skaber en dråbe i det varme tryk, rendering systemet ineffektivt.

•Drej off varmepumpen men forlade cirkulationspumpe motor driver. Tømme vand fra rørene på den nødhjælp spidsende. Luk cirkulationspumpe motor efter dræne vandet.

•Opkald en tekniker at professionelt har slangen erstattet eller lave cirkulationspumpe motor, hvis rørene ikke er beskadiget. Problemer med cirkulationspumpe motor kan også oprette lave arbejdstryk.

Producerer overdreven varme

•Læs de to målere på cirkulationspumpe motor. En er til overvågning af vandets temperatur forlader motoren til den varme rør, som ikke bør overstige 90 grader Fahrenheit. Den anden sporvidde er for at kontrollere temperaturen af vandet vender tilbage fra den varme rør til cirkulationspumpe motor. Tilbagevendende vandet opretholdes omkring 15 grader Fahrenheit koldere end vandets temperatur forlader cirkulationspumpe motor.

•Indstil termostat på varmepumpe til en lavere grad Fahrenheit hvis vandet til varmen rør fra cirkulationspumpe motor er for varmt. Hvis dette ikke løser problemet, udskifte termostaten som det kunne være defekt.

•Laveste vand flow sats indstilling på cirkulationspumpe motor, hvis de tilbagevendende vandtemperaturen er 15 grader Fahrenheit lavere end vandet går til de varme rør. Dette indikerer, at cirkulationspumpe er alt for kraftig til varmesystemet.

Producerer lav varme

•Kontrollér de to målere på cirkulationspumpe motor. En måler er til overvågning af vandets temperatur forlader motoren til den varme rør. De andre gauge overvåger vandets temperatur, der tilbage fra rør til cirkulationspumpe motor.

•Indstil termostat grad højere på varmepumpen overstiger hvis forskellen mellem to gauges 30 grader Fahrenheit.

•Udskift eller opgradering varmepumpen skal varme ikke anledning efter justering termostaten. Dette betyder, at varmepumpen er utilstrækkelig for strålevarme system.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com